Είναι ασφαλές να παραγγείλετε το Parts Geek;

Το Parts Geek είναι ένα δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων λόγω των τιμών χονδρικής του και της ευκολίας παράδοσης των αντικειμένων σας στην πόρτα σας.

Αλλά με τόσες πολλές επιλογές για το πού να ψωνίσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων αυτές τις μέρες, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιος ιστότοπος ή εταιρεία θα σας προσφέρει την καλύτερη προσφορά.

Σε αυτό το άρθρο, περιγράφουμε 15 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Parts Geek, ώστε να μπορείτε να έχετε όλα τα δεδομένα προτού λάβετε μια απόφαση.

1. Είναι το Parts Geek Legit;

Το Parts Geek είναι μια νόμιμη επιχείρηση που λειτουργεί ως διαδικτυακή αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων με έκπτωση από το 2008.

Έχουν ένα τεράστιο απόθεμα, προσφέροντας πάνω από 10 εκατομμύρια γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ από μια σειρά προμηθευτών και κατασκευαστών.

Η εταιρεία έχει επίσης αξιολογηθεί θετικά δεκάδες χιλιάδες φορές σε διάφορους ιστότοπους κριτικών, σημειώνοντας περίπου 4,1 αστέρια στα πέντε τόσο στο Trustpilot όσο και στο ResellerRatings.

2. Είναι το Parts Geek ασφαλές για παραγγελία;

Υπάρχουν χιλιάδες θετικές κριτικές για το Trustpilot και παρόμοιους ιστότοπους από πελάτες που έχουν κάνει επιτυχημένες αγορές από αυτούς.

Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες έχουν περιγράψει επίσης αρνητικές εμπειρίες με την εταιρεία, κατηγορώντας λάθη με παραγγελίες και κακή εξυπηρέτηση πελατών όταν προσπαθούν να διορθώσουν το πρόβλημα.

Για παράδειγμα, σε έναν πελάτη εστάλη το λάθος μέρος, αλλά του αρνήθηκε η επιστροφή χρημάτων, καθώς, μέχρι να το αντιληφθούν, ήταν λίγο έξω από την περίοδο επιστροφής των 30 ημερών – αυτός ο καταναλωτής δεν είναι ο μόνος που έλαβε μια εσφαλμένη παραγγελία.

Άλλοι έχουν παραπονεθεί για τον χρόνο που ξόδεψαν προσπαθώντας να φτάσουν σε έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών του Parts Geek και για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν απλώς για να προσπαθήσουν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Έτσι, ενώ το Parts Geek είναι μια νόμιμη επιχείρηση με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες, αξίζει να θυμάστε ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα μια παραγγελία να καθυστερήσει περισσότερο από το αναμενόμενο να φτάσει ή να μην είναι σωστή.

Τούτου λεχθέντος, ένας χρήσιμος κριτικός είπε ότι το κόλπο για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να λάβετε το σωστό μέρος είναι να επιμένετε και να επαναλαμβάνεστε όταν παραγγέλνετε για να βεβαιωθείτε ότι το άτομο με το οποίο έχετε να κάνετε γνωρίζει ακριβώς ποιο αντικείμενο θέλετε.

3. Το Parts Geek πουλά εξαρτήματα OEM;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η Parts Geek πουλά γνήσια, υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά OEM, μαζί με προϊόντα aftermarket που δεν κατασκευάζονται από τον αρχικό κατασκευαστή, αλλά σε χαμηλότερη τιμή.

4. Μπορείτε να επιστρέψετε ανταλλακτικά στο Parts Geek;

Μπορείτε να επιστρέψετε ανταλλακτικά στο Parts Geek – προσφέρουν μια πολιτική επιστροφών 30 ημερών «χωρίς ταλαιπωρία».

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αυτή η πολιτική φαίνεται υπέροχη στα χαρτιά, πολλοί καταναλωτές αντιμετώπισαν προβλήματα όταν προσπαθούσαν να επιστρέψουν κατεστραμμένα ή εσφαλμένα αντικείμενα.

Πολλοί άνθρωποι έχουν παραπονεθεί για παρόμοια πράγματα που έρχονται σε μεγάλο βαθμό σε αντίθεση με τον ισχυρισμό «χωρίς ταλαιπωρία» που διατυπώνεται στον ιστότοπο του Parts Geek.

Από έναν καταναλωτή που του έστειλαν λάθος δοχείο ψυκτικού και του χρεώθηκε ένα τέλος ανεφοδιασμού συν τα έξοδα αποστολής όταν προσπάθησε να το ανταλλάξει με το σωστό προϊόν, μέχρι την εταιρεία που αρνήθηκε να πάρει πίσω και να επιστρέψει τα χρήματα των προβολέων που είχαν εσφαλμένη ετικέτα στο τέλος τους

5. Το Parts Geek αποστέλλεται στον Καναδά;

Το Parts Geek δεν αποστέλλεται εκτός των ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι οι Καναδοί θα πρέπει να βρουν άλλον ιστότοπο όταν αναζητούν ανταλλακτικά αυτοκινήτων με έκπτωση.

6. Το Parts Geek αποστέλλεται στη Χαβάη;

Ο ιστότοπος της Parts Geek αναφέρει ότι μπορούν να στείλουν ορισμένα προϊόντα αεροπορικώς στη Χαβάη, αλλά δεν προσφέρει περισσότερες πληροφορίες.

Σας συμβουλεύουμε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Parts Geek, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική αποστολής τους στη Χαβάη.

7. Αξίζει το Parts Geek;

Το Parts Geek αξίζει τον κόπο, αν ενδιαφέρεστε μόνο για το φθηνότερο ανταλλακτικό και δεν σας πειράζει να θυσιάσετε την εξυπηρέτηση πελατών και την ομαλή διαδικασία επιστροφών.

Με περισσότερα από 10 εκατομμύρια ανταλλακτικά και αξεσουάρ – συμπεριλαμβανομένων ανταλλακτικών για παλαιότερα μοντέλα και vintage αυτοκίνητα – το Parts Geek είναι βέβαιο ότι θα έχει το ανταλλακτικό που ψάχνετε.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Parts Geek προσφέρει τεράστια εξοικονόμηση πόρων, με προϊόντα έως και 80 τοις εκατό φθηνότερα στον ιστότοπό τους από ό,τι θα βρείτε σε έναν τοπικό αντιπρόσωπο ή κατάστημα ανταλλακτικών, οπότε από αυτή την άποψη, αξίζει επίσης τον κόπο.

Στην πραγματικότητα, η παραγγελία από το Parts Geek εξαλείφει την ανάγκη να φύγετε ακόμη και από το σπίτι σας καθώς παραδίδουν απευθείας στην πόρτα σας, επομένως είναι βολικό όσο και φθηνό.

Φυσικά, εάν ο χρόνος είναι προτεραιότητα και χρειάζεστε ένα ανταλλακτικό αμέσως, ίσως είναι καλύτερο να κατευθυνθείτε σε ένα τοπικό κατάστημα, καθώς μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να παραδοθεί κατά την παραγγελία από τον ιστότοπο του Parts Geek.

8. Ποιους χρησιμοποιεί το Parts Geek για αποστολή;

Εάν θέλετε να μάθετε ποιον χρησιμοποιεί το Parts Geek για αποστολή, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία καθώς δεν μπορέσαμε να βρούμε μια αξιόπιστη απάντηση σε αυτήν την ερώτηση.

9. Γιατί το Parts Geek είναι τόσο φθηνό;

Το Parts Geek είναι τόσο φθηνό επειδή είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι έχει πολύ λιγότερα γενικά έξοδα και λειτουργικά έξοδα από ένα αυτοπρόσωπο κατάστημα ανταλλακτικών.

Για παράδειγμα, από μόνοΌταν λειτουργεί στο Διαδίκτυο, η εταιρεία εξοικονομεί πράγματα όπως φόρους ακινήτων, λογαριασμούς κοινής ωφελείας και υπαλλήλους για τη στελέχωση των καταστημάτων.

10. Το Parts Geek προσφέρει δωρεάν αποστολή;

Το Parts Geek δεν προσφέρει δωρεάν αποστολή, αλλά υπόσχεται να αποστέλλει και να παραδώσει τις παραγγελίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

Περιλαμβάνει επίσης διαδικτυακή παρακολούθηση, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της παραγγελίας σας.

11. Από πού αποστέλλεται το Parts Geek;

Το τεράστιο απόθεμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων του Parts Geek αποθηκεύεται και αποστέλλεται από αποθήκες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, επομένως η προέλευση της παραγγελίας σας θα εξαρτηθεί εν μέρει από τον τόπο διαμονής σας.

13. Είναι το Parts Geek καλύτερο από το RockAuto;

Το ερώτημα εάν το Parts Geek είναι καλύτερο από το RockAuto εξαρτάται από το ποιος ρωτάτε, αλλά το Parts Geek φαίνεται σίγουρα ότι τα πάει καλύτερα σε δημοφιλείς ιστότοπους κριτικών.

Τόσο στο Trustpilot όσο και στο ResellerRatings, το Parts Geek κερδίζει εντυπωσιακά 4,1 αστέρια, σε σύγκριση με τα 2 και 0,45 της RockAuto.

Στο Sitejabber, οι δύο εταιρείες ταιριάζουν περισσότερο και η RockAuto βρίσκεται ακριβώς μπροστά με 1,53 αστέρια έναντι του 1,36 του Parts Geek.

Ωστόσο, ορισμένα πράγματα μπορούν να μετρηθούν αντικειμενικά και η RockAuto κερδίζει έναν βαθμό για τη διεθνή της ναυτιλία.

Αυτή η πολιτική αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλής στους Καναδούς στο Reddit, οι οποίοι αναφέρουν ότι ακόμη και με το πρόσθετο κόστος αποστολής, τα εξαρτήματα εξακολουθούν να καταλήγουν να είναι φθηνότερα από αυτά που διατίθενται στα τοπικά καταστήματα.

Από την άλλη πλευρά, το Parts Geek προσφέρει τη δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας με έναν αποκλειστικό αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών, ενώ η RockAuto όχι.

Η RockAuto υποφέρει από τα ίδια παράπονα με το Parts Geek όσον αφορά τους πελάτες που λαμβάνουν λάθος ανταλλακτικά, οπότε δυστυχώς αυτό το πρόβλημα φαίνεται να είναι κάπως ενδημικό στον κόσμο των online ανταλλακτικών αυτοκινήτων με έκπτωση.

14. Τι σημαίνει Κατάλογος στο Parts Geek;

Ο ιστότοπος του Parts Geek διαθέτει έναν τεράστιο ηλεκτρονικό κατάλογο που περιέχει πάνω από 10 εκατομμύρια ανταλλακτικά αυτοκινήτων για να μπορείτε να περιηγηθείτε.

Αλλά μην ανησυχείτε – παρά τον τεράστιο αριθμό αντικειμένων στον κατάλογο, μπορείτε να τα περιορίσετε και να κάνετε αναζήτηση ανά μάρκα οχήματος, μοντέλο και έτος, καθώς και ανά ανταλλακτικό και ακόμη και τον αριθμό ανταλλακτικού.

15. Είναι καλά τα Parts Geek Parts;

Οι τιμές του Parts Geek μπορεί να το κάνουν να φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά πουλά γνήσια ανταλλακτικά από αξιόπιστες εταιρείες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι πρόκειται να πάρετε ένα καλό ανταλλακτικό.

Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να καταστραφεί μια παραγγελία κάπου στην πορεία, αλλά η πλειονότητα των κακών κριτικών είναι από πελάτες που έλαβαν λάθος αντικείμενα και δυσκολεύτηκαν να τα επιστρέψουν, αντί να είναι ελαττωματικά τα ίδια τα εξαρτήματα.

Επομένως, εφόσον βεβαιωθείτε ότι τόσο εσείς όσο και το Parts Geek γνωρίζετε ακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε, είναι πιθανό να λάβετε ένα ποιοτικό ανταλλακτικό αυτοκινήτου που είναι καλό.

Parts Geek – Τελικές Σκέψεις

Συνολικά, το Parts Geek είναι μια χρήσιμη, βολική υπηρεσία για online παραγγελίες ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες διαδικτυακές εταιρείες, υπάρχουν και εκείνες που είχαν κακές εμπειρίες.

Η εξυπηρέτηση πελατών του Parts Geek είναι ένας τομέας για τον οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν παραπονεθεί, αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην το συναντήσετε ποτέ, αντί να έχετε μια εντελώς θετική εμπειρία όπως πολλοί άλλοι.

Για να γίνει η διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ομαλή και να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να λάβετε λάθος ανταλλακτικό όταν παραγγέλνετε από αυτά, αξίζει να ελέγξετε ξανά τόσο από την πλευρά σας όσο και από την εταιρεία ότι το ανταλλακτικό που αγοράζετε είναι ακριβώς σωστό πριν το φτιάξετε. η αγορά.

Leave a Comment