Ποια μοντέλα της Mercedes έχουν ελαστικά Run-flat;

Τα ελαστικά Run-flat (ονομάζονται επίσης ελαστικά Extended Mobility) σας επιτρέπουν να συνεχίσετε να οδηγείτε για έως και 50 μίλια ακόμα και όταν τα ελαστικά έχουν χαμηλή πίεση, όπως σε περίπτωση τρυπήματος.

Η Mercedes είναι μια μάρκα που προσφέρει ελαστικά run-flat στα οχήματά της. Ωστόσο, δεν διαθέτουν όλα τα μοντέλα.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε όλες τις κατηγορίες της Mercedes Benz με ελαστικά εκτεταμένης κινητικότητας και τα μοντέλα όπου μπορούν να βρεθούν.

1. Mercedes Benz GLA Class

Η κατηγορία GLA είναι το μικρότερο και πιο προσιτό SUV στη σειρά Mercedes. Διαθέτει δύο σειρές άνετων καθισμάτων, προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και εξαιρετική οικονομία καυσίμου.

Αυτό το κομψό όχημα προσφέρει επίσης τετρακίνηση, πολλά δημοφιλή τεχνολογικά χαρακτηριστικά και καλή ποιότητα κύλισης. Ωστόσο, μπορεί να επιθυμείτε να έχει μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης και πιο πολυτελή καμπίνα.

Τα ελαστικά Run-flat τοποθετούνται σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της κατηγορίας Mercedes Benz GLA, συμπεριλαμβανομένων των GLA 250 SUV, GLA 250 4matic SUV και AMG 35 SUV. Μόνο το SUV AMG 45 δεν συνοδεύεται από αυτόν τον τύπο ελαστικού.

2. Mercedes Benz GLB Class

Το κουτί Mercedes GLB είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα πολυτελές SUV που είναι μεγαλύτερο από το GLA αλλά μικρότερο από την κατηγορία GLC. Προσφέρει ένα ευρύχωρο εσωτερικό, φιλόξενα καθίσματα και ένα τεράστιο χώρο αποσκευών που μπορεί να φιλοξενήσει πολλά πράγματα.

Υπάρχει επίσης μια προαιρετική τετρακίνηση, ένα εύχρηστο σύστημα infotainment και μια μακρά λίστα με χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας.

Η Mercedes GLB έχει καλές βαθμολογίες οικονομίας καυσίμου και προσφέρει καλή ποιότητα κύλισης, αλλά πρέπει να επιλέξετε τα μοντέλα κορυφαίων προδιαγραφών για να απολαύσετε μερικές από τις υποβοηθήσεις οδηγού και η προαιρετική τρίτη σειρά είναι αρκετά άνετη.

Τα ελαστικά Run-flat περιλαμβάνονται σε όλα τα μοντέλα της κατηγορίας Mercedes GLB, όπως τα GLB 250 SUV, GLB 250 4matic SUV και AMG GLB 35 SUV.

3. Mercedes Benz GLC Class

Η Mercedes GLC είναι ένα μεσαίο πολυτελές crossover με κομψό εσωτερικό και άφθονο χώρο για τους επιβάτες. Διαθέτει επίσης δύο ισχυρές επιλογές κινητήρα, ένα σύστημα ψυχαγωγίας υψηλής τεχνολογίας και μια προαιρετική τετρακίνηση.

Και η οικονομία καυσίμου του είναι εκεί ψηλά με τα καλύτερα οχήματα της κατηγορίας. Ωστόσο, η κατηγορία GLC έχει υψηλή βασική τιμή και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερο χώρο φόρτωσης.

Τα ελαστικά Run-flat τοποθετούνται σε όλα τα μοντέλα της κατηγορίας Mercedes GLC, συμπεριλαμβανομένων των GLC 300 SUV, GLC 300 4matic SUV και AMG GLC 43 SUV.

4. Mercedes GLC Coupe

Το GLC Couple είναι πιο κομψό από το κανονικό GLC, χάρη στην όμορφη γραμμή οροφής του. Προσφέρει ένα premium ευρύχωρο εσωτερικό με άνετα καθίσματα για έως και τέσσερις ενήλικες.

Αυτό το οικογενειακό SUV διαθέτει επίσης οικονομικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, τετρακίνηση και μια σειρά από λειτουργίες υποστήριξης οδηγού. Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε μια υψηλή βασική τιμή και να αρκεστείτε σε μια περιορισμένη περιοχή φορτίου.

Τα ελαστικά Run-flat περιλαμβάνονται στα δύο μοντέλα της σειράς GLC Coupe, συγκεκριμένα στα GLC 300 4matic Coupe και AMG GLC 43 Coupe.

5. Mercedes A-Class Sedan

Η Mercedes A-class είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προσιτό πολυτελές σεντάν. Διαθέτει ένα εκπληκτικά ευρύχωρο εσωτερικό με φιλόξενα καθίσματα για πέντε ενήλικες επιβάτες.

Αυτό το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ισχυρές επιλογές κινητήρα, καλή απόσταση σε μίλια βενζίνης και πολλά δημοφιλή χαρακτηριστικά υποβοήθησης οδηγού. Ωστόσο, η A-Class Sedan έχει μικρό πορτμπαγκάζ και περιορισμένο χώρο για τα πόδια στα πίσω καθίσματα.

Τα ελαστικά Run-flat τοποθετούνται στα μοντέλα της σειράς Mercedes Benz A-Class, συμπεριλαμβανομένων των A 220 sedan και A 220 4matic sedan.

6. Mercedes E-Class Sedan

Η Mercedes E-Class είναι ένα πολυτελές μεσαίου μεγέθους σαλόνι. Έχει μια όμορφη καμπίνα με αξιοπρεπή χώρο και άνετα καθίσματα για τους επιβάτες.

Το όχημα διαθέτει επίσης ισχυρούς κινητήρες, προαιρετική κίνηση σε όλους τους τροχούς και απίστευτη απόσταση σε μίλια βενζίνης. Θα βρείτε επίσης πολλές τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού στο σεντάν E-Class.

Ωστόσο, το όχημα έχει περιορισμένο χώρο αποσκευών και δεν είναι τόσο ευχάριστο στην οδήγηση όσο ορισμένοι από τους αντιπάλους του.

Τα ελαστικά Run-flat εμφανίζονται σε όλα τα οχήματα της Mercedes E-class, όπως τα E-class 350 sedan, E-Class 350 4matic sedan, E-class 450 4matic sedan και AMG E-53.

7. Mercedes S-Class Sedan

Διαθέτει ευρύχωρο και κομψό εσωτερικό, υποστηρικτικά καθίσματα και πολλά συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Αυτό το όχημα προσφέρει επίσης ένα διαισθητικό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και αποτελεσματικά συστήματα μετάδοσης κίνησης που στέλνουν την ισχύ σε όλους τους τροχούς.

Τα ελαστικά Run-flat περιλαμβάνονται σε όλα τα μοντέλα της Mercedes S-class, όπως τα S 500 4matic, S 580 4matic sedan, Mercedes Maybach S 580 4matic και Mercedes Maybach S 680 4matic.

8. Mercedes CLA Coupe

Το CLA Coupe είναι ένα βασικό σεντάν πολυτελείας που προσφέρεται από τη Mercedes. Όχι μόνο είναι φθηνότερο από την εναλλακτική του hatchback, αλλά είναι και πιο ελκυστικό.

Αυτό το τετράθυρο όχημα διαθέτει εσωτερικό υψηλής ποιότητας, άνετα μπροστινά καθίσματα και πλήθος γχαρακτηριστικά τεχνολογίας μοχλού. Αλλά μπορεί να απογοητευτείτε λίγο από το μικρό πορτμπαγκάζ και τα περιοριστικά πίσω καθίσματα.

Ελαστικά Run-flat είναι διαθέσιμα σε όλες τις Mercedes Benz A-Class Coupe, συμπεριλαμβανομένων των CLA 250 coupe, CLA 250 4matic, AMG CLA 35 coupe και AMG CLA 45 Coupe.

9. Mercedes C-Class Coupe

Η Mercedes C-Class είναι ένα συμπαγές εκτελεστικό όχημα που κυκλοφόρησε το 2015. Εκτός από την ελκυστική εμφάνισή του, αυτό το δίθυρο όχημα τραβάει επίσης την προσοχή με το όμορφο εσωτερικό, τα φιλικά προς τους ενήλικες καθίσματα και πολλά έξυπνα τεχνολογικά χαρακτηριστικά ως βασικό εξοπλισμό.

Τα ελαστικά Run-flat τοποθετούνται σε όλα τα μοντέλα της σειράς κουπέ C-class, όπως το κουπέ C-300, το κουπέ C-300 4matic και το κουπέ AMG C 43.

10. Mercedes E-Class Coupe

Η Mercedes E-Class Coupe έχει όλες τις ιδιότητες που θέλετε σε ένα premium πολυτελές αυτοκίνητο. Είναι όμορφο, ευρύχωρο, καλοφτιαγμένο και διαθέτει πολλά τεχνολογικά χαρακτηριστικά αιχμής.

Αυτό το όχημα διαθέτει πολυτελή καμπίνα, άνετα καθίσματα και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από πολλούς από τους ανταγωνιστές του. Αλλά είναι λίγο θορυβώδες στο δρόμο και δαπανηρή η αγορά.

Τα ελαστικά Run-flat είναι διαθέσιμα σε όλα τα μοντέλα της σειράς κουπέ E-class, συμπεριλαμβανομένων των κουπέ E 450, κουπέ E 450 4matic και κουπέ AMG E 53.

11. Mercedes CLS-class

Η CLS-class είναι ένα ελκυστικό μεσαίο σεντάν που προστέθηκε στην οικογένεια της Mercedes το 2004. Διατίθεται με κομψό εσωτερικό, με φιλόξενα καθίσματα για έως και πέντε άτομα.

Αυτό το όχημα διαθέτει επίσης ομαλούς και αποδοτικούς κινητήρες, τυπική τετρακίνηση και μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης.

Αλλά μπορεί να θέλετε να απομακρύνετε το βλέμμα σας εάν είστε μεγάλοι στην πρακτικότητα.
Τα ελαστικά Run-flat περιλαμβάνονται στο μοναδικό μοντέλο της CLS-Class, το CLS 450 4matic.

12. Mercedes C-class Cabriolet

Η Mercedes C-class Cabriolet κάνει ένα καλά στρογγυλεμένο κάμπριο για όσους αγαπούν να αισθάνονται τα στοιχεία κατά τη διάρκεια οδικών ταξιδιών.

Εκτός από την αναδιπλούμενη μαλακή οροφή του, αυτό το όχημα εντυπωσιάζει επίσης με το όμορφα κατασκευασμένο εσωτερικό του, τα άνετα καθίσματα για τέσσερις ενήλικες και τον αξιοπρεπή χώρο αποσκευών.

Επιπλέον, διαθέτει κινητήρες υψηλής ιπποδύναμης, προαιρετική κίνηση σε όλους τους τροχούς και πολλά τυπικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Τα ελαστικά Run-flat τοποθετούνται σε όλα τα μοντέλα της Mercedes C-Class Cabriolet, όπως το C-300 cabriolet, το C-300 4matic cabriolet και το AMG C 43 cabriolet.

13. Mercedes E-Class Cabriolet

Η Mercedes E-class Cabriolet είναι η μετατρέψιμη έκδοση του σε μεγάλο βαθμό εντυπωσιακού σεντάν E-class. Έρχεται με αναδιπλούμενη μαλακή οροφή και ωραία καμπίνα με άνετα εμπρός και πίσω καθίσματα.

Αυτό το πολυτελές όχημα διαθέτει επίσης ένα αποδοτικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, ένα εύχρηστο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και άφθονη τεχνολογία αιχμής που διευκολύνει τη ζωή του ιδιοκτήτη.

Τα ελαστικά Run-flat είναι διαθέσιμα στο Mercedes E-class cabriolet, όπως το E-450 Cabriolet, το E-450 4matic cabriolet και το AMG E 53 cabriolet.

Leave a Comment