Ποια μοντέλα Honda διαθέτουν παρακολούθηση τυφλού σημείου; (Απάντησε)

Το Blind Spot Monitoring (ονομάζεται επίσης σύστημα πληροφοριών τυφλού σημείου) χρησιμοποιεί ένα σύνολο αισθητήρων στους πίσω προφυλακτήρες ή στους πλευρικούς καθρέφτες για να ανιχνεύσει την παρουσία οχημάτων και στις δύο πλευρές του Honda και ειδοποιεί τον οδηγό όταν προσπαθεί να μεταβεί σε κατειλημμένη λωρίδα.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα οχήματα Honda με παρακολούθηση τυφλού σημείου.
Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα πιο δημοφιλή μοντέλα της σειράς Honda που διαθέτουν αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό και τα επίπεδα εξοπλισμού όπου προσφέρεται.

1. Honda Ridgeline

Παρουσιάστηκε το 2005, το Honda Ridgeline είναι ένα από τα πιο ευέλικτα pickup μεσαίου μεγέθους. Αυτό το όχημα προσφέρει ευρύχωρη καμπίνα, άνετα καθίσματα για πέντε άτομα και ομαλή οδήγηση, χάρη στην ανεξάρτητη πίσω ανάρτησή του. Έρχεται επίσης με σύστημα τετρακίνησης και πολλά χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για την ασφάλεια και την ευκολία των κατόχων.

Άλλα πράγματα που αγαπάτε στο Honda Ridgeline περιλαμβάνουν τους έξυπνους αποθηκευτικούς του χώρους και τον ισχυρό κινητήρα V6, που επιτρέπει γρήγορη επιτάχυνση. Στα αρνητικά, το τετράθυρο όχημα έχει ένα αδέξιο σύστημα infotainment, κακή οικονομία καυσίμου και μικρότερη ικανότητα ρυμούλκησης σε σύγκριση με ορισμένους από τους αντιπάλους του, όπως το Toyota Tacoma και το Ford Ranger.

Το Honda Ridgeline διαθέτει ένα σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου για την αύξηση της ευαισθητοποίησης του οδηγού κατά τη διάρκεια οδικών ταξιδιών και διατίθεται στάνταρ σε πολλά διακοσμητικά στοιχεία του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των RTL, RTL-E και Black Edition. Ωστόσο, αυτή η χρήσιμη λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη στη βασική επένδυση του Ridgeline – την έκδοση Sport.

2. Honda Accord

Το Accord είναι ένα σεβαστό όνομα στην κατηγορία των μεσαίων σεντάν. Από το ντεμπούτο του το 1982, συγκαταλέγεται μεταξύ των επιβατικών αυτοκινήτων με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Αυτό το αυτοκίνητο είναι πολύ αγαπητό για την ευρύχωρη καμπίνα του, τα ποιοτικά υλικά εσωτερικού, τους ισχυρούς κινητήρες και τον σπορ χειρισμό, που το κάνουν διασκεδαστικό στην οδήγηση.

Αυτό το δημοφιλές οικογενειακό σεντάν προσφέρει επίσης ομαλή οδήγηση και αξιοπρεπή οικονομία καυσίμου, με βαθμολογία 30 mpg στην πόλη και 38 mpg στον αυτοκινητόδρομο. Το Honda Accord έρχεται με ένα διαισθητικό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και πολλά τυπικά χαρακτηριστικά υποβοήθησης οδηγού που θα λατρέψει κάθε αγοραστής αυτοκινήτων με γνώσεις τεχνολογίας.
Ωστόσο, το αυτοκίνητο είναι λίγο θορυβώδες και η χαμηλή θέση του καθίσματος μπορεί να κάνει το να μπαίνεις και να βγαίνεις από το κάθισμά σου ενοχλητικό.

Το σύστημα πληροφοριών Blind Spot προσφέρεται σε διάφορα επίπεδα εξοπλισμού του Honda Accord, συμπεριλαμβανομένων των Sport, EX-L και Touring. Ωστόσο, οι κάτοχοι άλλων διακοσμήσεων, όπως το LX και η έκδοση Sport Special, θα χρειαστούν αναβάθμιση για να απολαύσουν αυτή τη χρήσιμη τεχνολογία στα οχήματά τους.

3. Honda Civic

Το Civic, που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1970, είναι ένα από τα παλαιότερα οχήματα της Honda που πωλούνται ακόμα και σήμερα. Αυτό το εξαιρετικά δημοφιλές μοντέλο είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητά του, την ανθεκτικότητα και την προσιτή τιμή του. Διαθέτει ελκυστική καμπίνα, εύχρηστα χειριστήρια και άνετα καθίσματα για πέντε επιβάτες.

Το Honda Civic διαθέτει επίσης πολλά χαρακτηριστικά τεχνολογίας ασφάλειας και κορυφαία διανυόμενη απόσταση σε βενζίνη στην κατηγορία, με βαθμολογία EPA 33 mpg πόλης και 42 mpg αυτοκινητόδρομο. Ωστόσο, είναι πιο θορυβώδης από πολλά οχήματα στην κατηγορία του και τα μπροστινά καθίσματα δεν παρέχουν οσφυϊκή υποστήριξη.

Το μοντέλο του 2022 του Civic διαθέτει επίσης σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου, αλλά μόνο στις κορυφαίες επιλογές επένδυσης, δηλαδή στα μοντέλα EX και Touring. Άλλα διακοσμητικά στοιχεία του οχήματος, όπως το LX και το Sport, δεν προσφέρουν αυτήν την τεχνολογία και δεν υπάρχει επιλογή να συμπεριληφθεί.

4. Honda Passport

Το Honda Passport είναι ένα κορυφαίο μοντέλο στην κατηγορία των μεσαίων SUV. Προσφέρει ένα ευρύχωρο εσωτερικό με άνετα καθίσματα για πέντε άτομα και άφθονο χώρο φόρτωσης για τις αποσκευές σας. Αυτό το όχημα δύο σειρών διαθέτει επίσης σύστημα τετρακίνησης, ισχυρό κινητήρα V6 και μια μακρά λίστα τεχνολογικών χαρακτηριστικών που θα εκτιμούσε κάθε ενημερωμένος αγοραστής αυτοκινήτου.

Άλλα σημεία πώλησης του Passport περιλαμβάνουν το στιβαρό στυλ του, τον χειρισμό σύνθεσης και τους κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους, όπου μπορείτε να αποθηκεύετε ρούχα, τσαντάκια, επιπλέον εξοπλισμό, κιτ έκτακτης ανάγκης, βρώμικα εργαλεία κ.λπ., διακριτικά. Στα αρνητικά, αυτό το μοντέλο της Honda έχει μια όχι και τόσο καλή οικονομία καυσίμου και υψηλότερη τιμή εκκίνησης από πολλούς από τους συνομηλίκους του.

Το νέο Honda Passport διαθέτει επίσης σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου και διατίθεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις των οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων EX-L, TrailSport και Elite.

5. Honda Odyssey

Το Odyssey είναι ένα από τα καλύτερα μίνι βαν που διατίθενται στην αγορά. Αυτό το όχημα είναι πολύ αγαπητό για το ευρύχωρο, πολυτελές εσωτερικό του, τη γαλήνια οδήγηση και την ελκυστική του απόδοση στο δρόμο. Διαθέτει άνετα καθίσματα για επτά ή οκτώ επιβάτες (ανάλογα με την επένδυση), ένα ομαλό και αποδοτικό σύστημα μετάδοσης κίνησης V6 και μια σειρά από σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Με βαθμολογία EPA 19 mpg πόλης και 28 mpg αυτοκινητόδρομο, το Honda Odyssey έχει αρκετά αξιοπρεπή οικονομία καυσίμου για ένα μίνι βαν. Ωστόσο, στερείται τετρακίνησης και η υψηλότερη επένδυση του οχήματος είναι λίγο δαπανηρή.

Οι χρήστες του νέου μοντέλου της Odyssey μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου των οχημάτων τους. Είναι διαθέσιμο στις περισσότερες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων EX, EX-L, Touring και Elite. Μόνο το βασικό επίπεδο επένδυσης, LX, δεν συνοδεύεταιαυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό.

6. Honda CR-V

Το Honda CR-V ξεχωρίζει στην κατηγορία των συμπαγών SUV. Διαθέτει ευρύχωρο, πολυτελές εσωτερικό, δύο σειρές άνετων καθισμάτων και έναν γενναιόδωρο χώρο αποσκευών που μπορεί να φιλοξενήσει πολλές αποσκευές

είδη. Και χάρη στο μικρό του μέγεθος και την απόκριση του χειρισμού, αυτό το όχημα είναι εύκολο στην οδήγηση και όχι δύσκολο στο παρκάρισμα.

Το CR-V διαθέτει τυπική τετρακίνηση, ισχυρό κινητήρα 2,4 λίτρων και λιτή οικονομία καυσίμου – με ονομαστική ισχύ 28 mpg στην πόλη και 34 mpg σε αυτοκινητόδρομο. Περιλαμβάνει επίσης πολλά επιθυμητά χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία των οδηγών και των επιβατών εν κινήσει. Τα δύο βασικά μειονεκτήματα αυτού του οχήματος είναι η έλλειψη πολλών βασικών χαρακτηριστικών στη βασική επένδυση και το αδέξιο σύστημα infotainment.

Το σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων περιλαμβάνεται επίσης στο πιο πρόσφατο Honda CR-V και μπορεί να το βρείτε στις κορυφαίες εκδόσεις, όπως EX, EX-L και Touring. Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό λείπει στη βασική επένδυση, LX, και στην έκδοση Special Edition του οχήματος

7. Honda Pilot

Το Honda Pilot έχει όλα όσα θέλετε σε ένα crossover. Είναι ευρύχωρο, ισχυρό και αξιόπιστο και διαθέτει μια καλοσχεδιασμένη καμπίνα με φιλόξενες θέσεις για οκτώ άτομα. Ορισμένες επενδύσεις διαθέτουν επίσης σύστημα τετρακίνησης, επιτρέποντας καλύτερη πρόσφυση και έλεγχο σε ολισθηρές επιφάνειες.

Αυτό το όχημα τριών σειρών διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα V6, μια μακρά λίστα χαρακτηριστικών ασφαλείας και μια αξιοπρεπή οικονομία καυσίμου, με ονομαστική ταχύτητα 20 mpg στην πόλη και 27 mpg στον αυτοκινητόδρομο. Ωστόσο, διαθέτει ένα μη διαισθητικό σύστημα infotainment και ελαφρώς υψηλότερη βασική τιμή από πολλούς από τους ανταγωνιστές του.

Η Honda προσφέρει επίσης παρακολούθηση τυφλού σημείου στο πιο πρόσφατο μοντέλο Pilot και διατίθεται στάνταρ σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού του οχήματος, συγκεκριμένα EX-L, Special Edition (SE), Touring, Elite και Black Edition.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει: Ποια μοντέλα Toyota διαθέτουν δυναμικό ραντάρ Cruise Control; (Απάντησε)

8. Honda Insight

Το Insight είναι το πρώτο υβριδικό αυτοκίνητο που παράγεται από τη Honda. Έχει παρόμοιο μέγεθος και σχήμα με το Honda Civic, αλλά προσφέρει καλύτερη απόσταση σε μίλια βενζίνης. Αυτό το όχημα διαθέτει μια ελκυστική καμπίνα, άνετες θέσεις για πέντε άτομα και πολλές δυνατότητες υποστήριξης οδηγού.

Άλλα δυνατά σημεία του Honda Insight είναι η ομαλή οδήγηση, η φιλικότητα προς τον προϋπολογισμό και ο μεγάλος χώρος αποσκευών για τη μεταφορά αποσκευών, ειδών παντοπωλείου και άλλων αντικειμένων. Ωστόσο, έχει έναν θορυβώδη κινητήρα και είναι λιγότερο ευέλικτο από πολλούς από τους αντιπάλους του.

Το σύστημα πληροφοριών τυφλού σημείου προσφέρεται επίσης σε αυτό το μοντέλο της Honda. Διατίθεται στις κορυφαίες διακοσμήσεις, όπως το EX και το Touring, αλλά λείπει από το βασικό επίπεδο επένδυσης του οχήματος, την έκδοση LX.

Leave a Comment