10 αυτοκίνητα με κυκλικά πίσω φώτα (με εικόνες)

1. Nissan Skyline GT-R

Λίγα αυτοκίνητα έχουν κυκλικά πίσω φώτα που είναι τόσο εύκολα αναγνωρίσιμα όσο το Nissan Skyline GT-R. Το σπορ αυτοκίνητο έχει τέσσερα κόκκινα κυκλικά πίσω φώτα των οποίων η σχεδίαση ήταν η ραχοκοκαλιά της μακράς και πλούσιας κληρονομιάς του στις έξι γενιές παραγωγής του.

Αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει στα μοντέλα 2015-2021, αν και οι προηγούμενες γενιές είχαν επίσης αυτό το χαρακτηριστικό. Τα καλά νέα είναι ότι τα κυκλικά πίσω φώτα είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό καθεμιάς από αυτές τις παραλλαγές.

Από την άλλη πλευρά, το 2021 GT-R έχει δει την παραγωγή του να περιορίζεται μόνο σε μία παραλλαγή.
Ωστόσο, αυτή η επένδυση συνοδεύεται από τα κυκλικά πίσω φώτα, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για αναβάθμιση. Συνολικά, τα κυκλικά πίσω φώτα του Skyline δίνουν σε αυτό το δημοφιλές σπορ αυτοκίνητο μια σχετικά απλή και μέτρια εμφάνιση.

2. Mazda MX-5 Miata

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το πρώτο Mazda MX-5 Miata έγινε τόσο δημοφιλές ήταν τα στρογγυλά πίσω φώτα του. Τα κυκλικά πίσω φώτα εμφανίζονται σε περίοπτη θέση στα μοντέλα 2017-2021.
Ωστόσο, τα προηγούμενα μοντέλα όπως το Miata του 2014 είχαν επίσης κυκλικά πίσω φώτα.

Τα μοντέλα Miata 2017-2021 είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά διακοσμητικά, τα οποία διαθέτουν όλα στρογγυλά πίσω φώτα, αλλά με ελαφρώς μακρύτερο τμήμα του περιβλήματος φωτισμού. Η συνολική σχεδίαση της Miata είναι αρκετά δροσερή και σε συνδυασμό με τα στρογγυλά πίσω φώτα, αυτό είναι ένα πραγματικά υπέροχο αυτοκίνητο.

3. Ford GT

Αυτό το supercar υψηλών επιδόσεων διαθέτει δύο εμβληματικά στρογγυλά πίσω φώτα που συνδυάζονται καλά με το κεντρικό σύστημα διπλής εξάτμισης. Τα κυκλικά πίσω φώτα είναι διαθέσιμα τόσο στην πρώτη (2006-2008) όσο και στη δεύτερη (2018-2020) γενιά. Το Ford GT Supercar είναι προσβάσιμο μόνο σε ένα μοντέλο που προσφέρει τα στάνταρ στρογγυλά πίσω φώτα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αναβαθμίσετε το GT όχημά σας για να απολαύσετε τα στρογγυλά πίσω φώτα. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες καινοτομίες φωτισμού, τα κυκλικά πίσω φώτα του νέου Ford GT αποτελούν μια σύγχρονη ερμηνεία ενός κλασικού σχεδιαστικού χαρακτηριστικού.

4. Jaguar F-Type

Τα πίσω φώτα της Jaguar F-Type συνδυάζουν ένα λεπτό περιτυλιγμένο LED και ένα μοντέρνο στρογγυλό σχέδιο σε μια συνεκτική και ελκυστική μονάδα. Τα κυκλικά πίσω φώτα είναι διαθέσιμα στα μοντέλα 2015-2021, αλλά διακρίνονται σε περίοπτη θέση στη Jaguar F-Type SVR του 2016.

Όλα τα επίπεδα εξοπλισμού αυτού του οχήματος διαθέτουν στρογγυλά πίσω φώτα, επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Ακόμη και μεταξύ άλλων πολυτελών εμπορικών σημάτων, τα στρογγυλά πίσω φώτα της Jaguar F-Type της δίνουν ένα πλεονέκτημα καθώς θεωρείται ευρέως ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό.

5. Bugatti Veyron

Η Bugatti Veyron μπαίνει στη λίστα με τα δημοφιλή supercars με κυκλικά πίσω φώτα.
Το εμβληματικό γαλλικό αυτοκίνητο έχει τέσσερα κυκλικά πίσω φώτα που συνδυάζονται όμορφα και στις δύο πλευρές του πίσω μέρους του.

Τα στρογγυλά πίσω φώτα είναι διαθέσιμα στα μοντέλα 2012-2015 που σηματοδοτούν την τέταρτη γενιά του εξαιρετικά σπάνιου supercar.

Και οι δύο διακοσμήσεις Veyron 16.4 και Veyron 16.4 Pur Sang διαθέτουν δροσερά στρογγυλά πίσω φώτα.
Επειδή τα κυκλικά πίσω φώτα είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, δεν χρειάζεται να καταβάλλετε επιπλέον χρήματα για τα πίσω φώτα aftermarket.

6. Lotus Exige Cup 360

Το Lotus Exige είναι ένα βρετανικό δίθυρο, διθέσιο σπορ αυτοκίνητο που διαθέτει επίσης κυκλικά πίσω φώτα. Τα στρογγυλά πίσω φώτα αποτελούν τυπικό χαρακτηριστικό σε όλα τα μοντέλα Exige και το Cup 360 δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το Exige Cup 360 προσφέρει τα στρογγυλά πίσω φώτα στα μοντέλα 2015-2021.
Ονομάζεται «περιορισμένη έκδοση» και είναι εξοπλισμένο με σχεδόν κάθε άλλη πτυχή των προηγούμενων αυτοκινήτων Lotus. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο πίστας με κυκλικά πίσω φώτα, το Exige 360 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

7. Genovation GXE Corvette

Ένα από τα βασικά διακριτικά χαρακτηριστικά μεταξύ των δύο Corvettes είναι τα στρογγυλά πίσω φώτα του GXE. Εξωτερικά, το GXE συμβάλλει στη διατήρηση της παράδοσης της Corvette ζωντανή χάρη στα τέσσερα στρογγυλά πίσω φώτα του Τα πιο πρόσφατα μοντέλα 2019-2021 του πλήρως ηλεκτρικού αυτοκινήτου ταράζουν όλα τα κυκλικά πίσω φώτα.

Παρόλο που η GXE Corvette διατίθεται μόνο σε μία επένδυση, δεν χρειάζεται καμία αναβάθμιση, καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά που υπήρχαν αρχικά στο C7. Συνολικά, τα στρογγυλά πίσω φώτα του GXE προσθέτουν μια ωραία κλασική πινελιά σε αυτό που είναι ένα πολύ σύγχρονο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων.

8. Tesla Roadster

Το Featu της Tesla Roadsterστρογγυλά πίσω φώτα τύπου πυραύλου που προεξέχουν λίγο από το πίσω μέρος. Αν είστε λάτρης των αυτοκινήτων Tesla και των κυκλικών πίσω φώτων, το Roadster είναι το όχημά σας.
Όμως, παρά το γεγονός ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, τα κυκλικά πίσω φώτα, δυστυχώς, δεν θα εμφανίζονται στο νέο Roadster του 2023.

Τα μοντέλα του 2011 και του 2012 διατίθενται σε δύο διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία διαθέτουν στρογγυλά πίσω φώτα ως βασικό χαρακτηριστικό, επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Συνολικά, το Tesla Roadster είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο, γρήγορο, αποδοτικό, ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μια ευρεία γκάμα πανέμορφων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών εκτός από τα στρογγυλά πίσω φώτα.

9. Lotus Elise

Η σειρά Lotus Elise 3, όπως είναι ευρέως γνωστή, έχει δει αρκετές τεχνικές και τεχνολογικές αλλαγές την τελευταία δεκαετία. Το Elise διαθέτει απλά αλλά κομψά στρογγυλά πίσω φώτα, που δίνουν στο αυτοκίνητο μια μέτρια εμφάνιση.

Το αυτοκίνητο Elise 2021 προσφέρεται σε δύο διακοσμητικά στοιχεία, και τα δύο έχουν τα δύο στρογγυλά πίσω φώτα ως βασικό χαρακτηριστικό του σπορ αυτοκινήτου. Επιπλέον, αυτό το χαρακτηριστικό διατίθεται στάνταρ σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού των εκδόσεων 2010-2020.

Επομένως, μπορείτε να περιμένετε μια αρκετά εύκολη στιγμή όταν επιλέγετε ένα μοντέλο με κυκλικά πίσω φώτα. Ωστόσο, τα θλιβερά νέα είναι ότι μετά από μερικές μεταγενέστερες εκδόσεις, η Lotus αποφάσισε να αποσύρει το Elise στις αρχές του 2021.

10. Aston Martin V12 Zagato

Το Aston Martin V12 Zagato είναι ένα ακόμη κορυφαίο βρετανικό σπορ αυτοκίνητο που διαθέτει κυκλικά πίσω φώτα. Το όχημα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 2011 και είδε την παραγωγή του να σταματά μετά την κυκλοφορία του μοντέλου του 2012 στην αγορά.

Ωστόσο, η παραγωγή του Zagato επέστρεψε στις αρχές του 2019 και έχει δει το όχημα να γίνεται αγαπημένο των θαυμαστών λόγω της σχετικά απλής σχεδίασής του. Η Aston Martin V12 Zagato διαθέτει δύο κυκλικά πίσω φώτα που δίνουν στο αυτοκίνητο μια μέτρια εμφάνιση, ειδικά τη νύχτα.

Η τελευταία παραγωγή του αυτοκινήτου περιλαμβάνει μόνο μια ενιαία διαμόρφωση που διαθέτει τυπικά κυκλικά πίσω φώτα. Αν είστε λάτρης των σπορ στίβου, το τελευταίο V12 Zagato είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στη λίστα μας.

Leave a Comment