10 αυτοκίνητα παρόμοια με το Ford Escape (με φωτογραφίες)

Το Ford Escape είναι ένα δημοφιλές συμπαγές SUV που είναι γνωστό για την αξιοπιστία του, τα εντυπωσιακά χιλιόμετρα αερίου και τα γενναιόδωρα 65,4 κυβικά πόδια χώρου φόρτωσης.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε 10 αυτοκίνητα παρόμοια με το Ford Escape, όπου μοιράζονται χαρακτηριστικά και πού διαφέρουν.

1. Chevrolet Equinox

Το Chevrolet Equinox είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση Ford Escape.

Όπως το Ford Escape, έτσι και το Chevrolet Equinox διαθέτει 3κύλινδρο κινητήρα και βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων τούρμπο. Ομοίως, η εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου 28 mpg/πόλη και 34 mpg/εθνικό δρόμο του Ford Escape βρίσκεται στο ίδιο εύρος με την οικονομία καυσίμου των 26 mpg/πόλη και 31 mpg/εθνικό δρόμο του Equinox.

Όσον αφορά τις διαφορές, το Chevrolet Equinox έχει βασική τιμή 23.800 $ που το καθιστά φθηνότερο από την αρχική τιμή του Ford Escape των 25.500 $. Ωστόσο, το Equinox θα σας κοστίσει περίπου 537 $ σε ετήσια συντήρηση, το οποίο είναι ακριβότερο από το κόστος συντήρησης $436 του Escape.

2. Ford Kuga

Το Ford Kuga είναι ένα άλλο SUV που μοιάζει με το Ford Escape. Είναι και τα δύο συμπαγή crossover SUV με μοντέρνες καμπίνες και παρόμοιες 4-θυρες/5θέσιες ρυθμίσεις.

Και τα δύο οχήματα μπορούν να μεταφέρουν παρόμοιο φορτίο με τα 65,4 κυβικά πόδια του Ford Escape μόνο λίγο καλύτερα από τα 62,1 κυβικά πόδια του Kuga.

Επίσης, έχουν παρόμοιους κινητήρες βάσης 3 κυλίνδρων turbo 1,5 λίτρων, αλλά η οικονομία καυσίμου 33,1 / αυτοκινητόδρομο και 46,0 mpg / πόλη του Kuga είναι σημαντικά καλύτερη από την οικονομία καυσίμου των 28 mpg στην πόλη / 34 mpg του Escape.

Το Ford Kuga είναι επίσης λίγο πιο ακριβό από το Escape με αρχική τιμή 32.759 $. Αλλά το ετήσιο κόστος συντήρησης των 372 $ είναι φθηνότερο από το ετήσιο κόστος συντήρησης του Escape 537 $.

3. Ford Edge

Το Ford Edge είναι ένα άλλο αξιοπρεπές οικογενειακό SUV που διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και μπορεί άνετα να περάσει ως εναλλακτική λύση Ford Escape. Ακριβώς όπως το Escape, το Ford Edge παρέχει χωρητικότητα 5 ατόμων. Και τα δύο οχήματα μπορούν να χειριστούν παρόμοια φορτία καθώς μοιράζονται την ίδια ικανότητα ρυμούλκησης 3.500.

Το Edge έρχεται με 73,4cu.ft. χωρητικότητα φορτίου και όγκος φορτίου 113,9cu.ft. Συγκριτικά, το Ford Escape έχει χώρο φόρτωσης 65,4cu.ft. και όγκο επιβατών 104cu.ft. Αυτό δείχνει ότι είναι εξίσου ευρύχωρα αν και το Ford Edge είναι ελαφρώς μεγαλύτερο.
Ενώ και τα δύο οχήματα μοιράζονται ομοιότητες, στην πραγματικότητα είναι δικά τους αυτοκίνητα. Το Ford Escape προσφέρει έναν τυπικό τρικύλινδρο turbo κινητήρα 1,5 λίτρων, ενώ το Edge είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρότερο υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο 2,0 λίτρων. Το Ford Escape είναι επίσης ένα φθηνότερο αυτοκίνητο για απόκτηση και συντήρηση με αρχική τιμή του Edge στα 31.250 $ και ετήσιο κόστος συντήρησης στα 611 $.

4. Nissan Rogue

Το Nissan Rogue είναι ένα SUV 5 επιβατών με σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, καλές επιδόσεις και αξιοπρεπή αξιοπιστία.

Όπως το Ford Escape, έτσι και το Nissan Rogue είναι εξοπλισμένο με τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων τούρμπο. Η οικονομία καυσίμου 26 City mpg / 33 Highway mpg είναι επίσης στο ίδιο εύρος με τον αυτοκινητόδρομο 28 mpg πόλης / 34 mpg του Escape. Επίσης, το Nissan Rogue προσφέρει έως και 74,1 cu. πόδια χώρου φορτίου που δεν απέχει πολύ από τα 65,4 cu του Escape. ft. Σύμφωνα με το Repairpal, το The Rogue έχει ετήσιο κόστος συντήρησης 467 $, το οποίο είναι παρόμοιο με το κόστος συντήρησης $436 του Escape.

Ωστόσο, η μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης 1.350 του Rogue είναι σημαντικά χαμηλότερη από τη δυνατότητα ρυμούλκησης 3.500 λιβρών του Escape. Στα 27.150 $, η αρχική τιμή του Rogue το καθιστά ελαφρώς πιο ακριβό από το Escape.

5. Toyota RAV4

Αν σας αρέσουν τα ευρύχωρα SUV με καλή οικονομία καυσίμου και άνετο εσωτερικό, θα λατρέψετε το Toyota RAV4. Όπως το Escape, είναι ένα SUV 5 ατόμων με παρόμοια οικονομία καυσίμου 27 mpg πόλης/35 mpg σε αυτοκινητόδρομο.

Και τα δύο οχήματα μπορούν να χειριστούν παρόμοια μεγέθη φορτίου με τη μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης 3.500 λιβρών. Έχουν επίσης παρόμοιο χώρο φόρτωσης με τους 69,8 cu του RAV4. πόδια χώρου φορτίου ελαφρώς μεγαλύτερο από το Escape 65,4 cu. Με το Repairpal να τοποθετεί το ετήσιο κόστος συντήρησης του Rav4 στα 429 $, και τα δύο SUV μοιράζονται επίσης παρόμοια κόστη συντήρησης.

Ενώ μοιράζονται πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά, είναι επίσης αρκετά διαφορετικά με μερικούς τρόπους. Το RAV4 προσφέρει έναν πιο ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων στάνταρ. Είναι επίσης ελαφρώς πιο ακριβό με τιμή εκκίνησης 28.190 $

6. Kia Sportage

Το Kia Sportage είναι ένα ισχυρό crossover SUV που είναι στιβαρό, αξιόπιστο και ευρύχωρο. Αυτό το όχημα προσφέρει αξιοπρεπή οικονομία καυσίμου 22 mpg πόλης/31 mpg σε αυτοκινητόδρομο, η οποία βρίσκεται στο ίδιο εύρος με το Ford Escape. Είναι επίσης ένα κάθισμα 5 ατόμων με χώρο φόρτωσης 74,1 cu. ft που δεν απέχει πολύ από τα 65,4 cu του Ford.

Σύμφωνα με το Repairpal, το Kia Sportage έχει ετήσιο κόστος συντήρησης 462 $, το οποίο είναι στο ίδιο εύρος με το κόστος συντήρησης του Escape.

Ενώ το Kia Sportage είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για το Escape, και τα δύο αυτοκίνητα είναι ελαφρώς διαφορετικά. Το Sportage έχει περισσότερη δύναμηrful 4κύλινδρος κινητήρας 2,5 λίτρων. Ωστόσο, η μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης των 1.653 lbs είναι σημαντικά χαμηλότερη από τη μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης 3.500 του Escape. Το Kia Sportage ξεκινά από 24.090 $, κάτι που είναι ελαφρώς μικρότερο από την τιμή εκκίνησης του Escape στα $25.500.

7. Jeep Cherokee

Το Jeep Cherokee είναι ένα από τα πιο δημοφιλή crossover SUV της αγοράς. Συχνά συγκρίνεται με το Ford Escape και τα δύο αυτοκίνητα μοιράζονται αρκετές ομοιότητες. Η οικονομία καυσίμου 22 mpg πόλης/31 mpg του Cherokee σε αυτοκινητόδρομο σημαίνει ότι βρίσκεται στο ίδιο εύρος με το Ford Escape. Είναι 68,3 κυβικά μέτρα. πόδια του χώρου φορτίου είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από τον χώρο 65,4 cu του Escape. πόδια

Και τα δύο οχήματα μπορούν να χειριστούν σημαντικό φορτίο, αλλά η μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης 4.500 του Cherokee σημαίνει ότι μπορεί να μεταφέρει περισσότερο. Το Cherokee διαθέτει επίσης περισσότερη ισχύ με έναν τυπικό 4κύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων.

Με το Cherokee να προσφέρει περισσότερα, δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι σημαντικά πιο ακριβό με τιμή εκκίνησης 33.995 $. Το ετήσιο κόστος συντήρησής του των 520 $ το καθιστά επίσης πιο ακριβή επιλογή σε σύγκριση με το Ford Escape.

8. Hyundai Santa Fe

Το Hyundai Santa Fe είναι ένα άλλο μεσαίο SUV που θα μπορούσε να περάσει ως μια εξαιρετική εναλλακτική του Ford Escape. Και τα δύο οχήματα είναι 5 θέσεων χωρητικότητας με τύπο αμαξώματος Sport Utility. Το Santa Fe έχει οικονομία καυσίμου 25 mpg σε πόλη/28 mpg αυτοκινητόδρομο, η οποία είναι αρκετά παρόμοια με την οικονομία καυσίμου του Escape 2 mpg σε πόλη/34 mpg σε αυτοκινητόδρομο.

Επίσης, και τα δύο οχήματα έχουν μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης 3.500, ενώ το Santa Fe 72,1 cu. ft. ο χώρος φορτίου είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από τον 65,4 cu του Escape. πόδια

Όσον αφορά τις διαφορές, το Santa Fe έρχεται με στάνταρ τετρακύλινδρο 2,5 λίτρων. Έχει επίσης ετήσιο κόστος συντήρησης 515 $ σύμφωνα με το Repairpal. Εκτός από το ότι είναι το πιο δαπανηρό όχημα για συντήρηση, η αρχική τιμή του Hyundai Santa Fe των 27.200 $ καθιστά επίσης πιο δαπανηρή την κατοχή του σε σύγκριση με το Ford Escape.

9. Mazda cx5

Το Mazda cx5 είναι ένα 5θέσιο crossover SUV που μοιάζει αρκετά με το Ford Edge. Το Cx5 έχει οικονομία καυσίμου 24 mpg σε πόλη/30 mpg σε αυτοκινητόδρομο, παρόμοια με την οικονομία καυσίμου 28 mpg σε πόλη/34 mpg αυτοκινητόδρομου του Escape. Και τα δύο οχήματα έχουν επίσης παρόμοιο χώρο φόρτωσης με το Ford Escape 65,4 cu. ft ελαφρώς καλύτερα από τα 59,6 cu του Cx5. ft. Έχουν επίσης παρόμοιο ετήσιο κόστος συντήρησης με το κόστος συντήρησης του Cx5 447 $ στο ίδιο εύρος με το κόστος συντήρησης $436 του Ford Escape.

Τούτου λεχθέντος, η μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης 3500 του Escape είναι σημαντικά καλύτερη από τη δυνατότητα ρυμούλκησης 2000 του Cx5. Ωστόσο, το Cx5 έχει έναν πιο ισχυρό κινητήρα με έναν τυπικό 4κύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων. Είναι επίσης ελαφρώς πιο ακριβό από το Escape με τιμή εκκίνησης 26.250 $.

10. EcoSport

Όπως το Ford Escape, το EcoSport είναι ένα crossover SUV 5 θέσεων με οικονομία καυσίμου 27 mpg στην πόλη/29 mpg στον αυτοκινητόδρομο που είναι παρόμοια με το Escape. Επίσης, το ετήσιο κόστος συντήρησης του EcoSport 476 $ το τοποθετεί στο ίδιο εύρος με το Ford Escape.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο αυτοκινήτων. Η μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης 3500 του Escape είναι σημαντικά καλύτερη από τη δυνατότητα ρυμούλκησης του EcoSport το 2000. The Escape’s 65,4 cu. πόδια του χώρου φόρτωσης είναι επίσης μεγαλύτερος από τους 50 cu του EcoSport. ft. Τέλος, η αρχική τιμή των 22.040 $ του EcoSport το καθιστά τη φθηνότερη επιλογή.

Leave a Comment