10 δημοφιλή αυτοκίνητα με θερμαινόμενες ποτηροθήκες (με εικόνες)

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έρχονται τώρα με μια ευρεία γκάμα στηριγμάτων υψηλής τεχνολογίας που όχι μόνο διατηρούν τα ποτά σας ζεστά ή δροσερά, αλλά και αποτρέπουν την ανατροπή ή το χύσιμο.
Αν ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο που μπορεί να κρατήσει τον καφέ σας ζεστό, μην ψάχνετε άλλο. Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώνουμε 10 δημοφιλή αυτοκίνητα με θερμαινόμενες ποτηροθήκες.

1. Chrysler 300C

Η Chrysler 300C παρέχει θερμαινόμενες και ψύκτες ποτηροθήκες που βρίσκονται στο μπροστινό άκρο της κεντρικής κονσόλας. Τα μοντέλα που συνοδεύονται από θερμαινόμενες ποτηροθήκες είναι τα μοντέλα 2011-2015, 2017, 2018 και 2019.

Τα στάνταρ επίπεδα επένδυσης 2011-2017 διαθέτουν θερμαινόμενες ποτηροθήκες, ώστε να μην ανησυχείτε για την αναβάθμιση. Για να αποκτήσετε τις ποτηροθήκες στα μοντέλα Chrysler 2019 και 2020, πρέπει να επιλέξετε το επίπεδο εξοπλισμού 300 Limited.

Οι ποτηροθήκες του 300C μπορούν να καταγράψουν θερμοκρασίες έως και 48 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, μπορούν να ζεσταθούν σε θερμοκρασίες περίπου 113 βαθμών.

2. Mercedes-Benz GL-Class

Οι τυπικές επενδύσεις και στα δύο μοντέλα δεν προσφέρουν θερμαινόμενες ποτηροθήκες, επομένως πρέπει να κάνετε αναβάθμιση. Οι θερμαινόμενες/ψυκτικές ποτηροθήκες αποτελούν μέρος του πακέτου Premium 1 του GL350/GL450, αλλά αποτελούν τυπικό χαρακτηριστικό του GL550.

Είναι ενδιαφέρον ότι έρχονται με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό: μπλε και κόκκινο φωτισμό για δροσερό και ζεστό αντίστοιχα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα θερμαντικό στοιχείο που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη θερμοκρασία του ζεστού ροφήματος σας

3. X-Trail

Αν και τεχνικά δεν είναι αυτοκίνητο, το Νέο Nissan X-Trail προσφέρει τεχνολογία επόμενου επιπέδου, βελτιωμένη απόδοση, μαζί με βελτιωμένες δυνατότητες εκτός δρόμου.

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες τεχνολογικές εξελίξεις σε αυτό το συμπαγές crossover SUV είναι οι ποτηροθήκες με ελεγχόμενη θερμοκρασία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στο επίπεδο εξοπλισμού 2.5 Tekna CVT 4WD.

Με ένα απλό κλικ ενός διακόπτη, οι ποτηροθήκες του X-trail σάς επιτρέπουν να διατηρείτε εύκολα τα ποτά σας δροσερά ή ζεστά. Επειδή αυτή η δυνατότητα διατίθεται στάνταρ στην επένδυση 2.5 Tekna CVT 4WD, δεν θα χρειαστεί να κάνετε αναβαθμίσεις για να απολαύσετε την ευκολία της ύπαρξης ποτηροθήκης ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

4. Tesla Model S

Το Tesla Model S έχει πολύ καλό υλικό που έχει αναβαθμιστεί σταδιακά από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά το 2012. Στα μοντέλα S 2015-2022, οι θερμαινόμενες ποτηροθήκες σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε εύκολα τις θερμοκρασίες των ποτών σας.

Οι ποτηροθήκες με ελεγχόμενη θερμοκρασία αποτελούν τυπικό χαρακτηριστικό στα επίπεδα επένδυσης Long Range Plus και Long Range. Η λειτουργία θέρμανσης φέρνει τις ποτηροθήκες στους 50 βαθμούς Κελσίου και υποδεικνύεται με ένα κόκκινο εικονίδιο όταν είναι ενεργές.

Όταν η λειτουργία ψύξης είναι ενεργή, η εικόνα στην οθόνη είναι μπλε.
Και όταν ενεργοποιείται, η λειτουργία ψύξης φέρνει τη θερμοκρασία των ποτηροθηκών στους 5 βαθμούς Κελσίου. Αυτό εγγυάται ότι τα κρύα ροφήματα σας είναι πάντα δροσερά και εμποδίζει οτιδήποτε παγωμένο να λιώσει πολύ γρήγορα.

Για να ενεργοποιήσετε τη θερμάστρα/ψύκτη ποτηροθήκης, πρέπει απλώς να μεταβείτε στη σελίδα «Κρύος καιρός» και να πατήσετε στην εικόνα των ποτηροθηκών.

5. BMW X5 M

Η BMW X5M είναι ένα δημοφιλές crossover μεσαίας πολυτελείας που προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών υψηλής τεχνολογίας για να εξασφαλίσει άνεση κατά την οδήγηση, αν και η αξιοπιστία του είναι αρκετά μέτρια.

Ένας βασικός τρόπος με τον οποίο το X5M εξασφαλίζει μια ομαλή οδηγική εμπειρία είναι η παροχή θερμαινόμενων/ψυκτικών ποτηροθηκών. Οι θερμαινόμενες/ψυκτικές ποτηροθήκες προσφέρονται στο πακέτο Executive και βρίσκονται στην κεντρική κονσόλα ακριβώς ανάμεσα στα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού.

Ένα μόνο πάτημα του κουμπιού ποτηροθήκης ενεργοποιεί τη λειτουργία ψύξης και τα φώτα γίνονται μπλε. Η κρύα ρύθμιση των ποτηροθηκών μπορεί να φτάσει έως και 1 βαθμό Κελσίου, ενώ στην καυτή πλευρά, οι ποτηροθήκες μπορούν να καταγράψουν θερμοκρασίες έως και 43 βαθμούς Κελσίου.

6. Mercedes-Benz S Class Hybrid

Τα μοντέλα που προσφέρουν τις θερμαινόμενες/ψυκτικές ποτηροθήκες είναι το 2016, το 2017 και τα υβριδικά μοντέλα του 2020. Το S class Hybrid διατίθεται μόνο σε μία έκδοση, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναβάθμιση.

Για να αποκτήσετε τις θερμαινόμενες/ψυκτικές ποτηροθήκες, πρέπει να επιλέξετε το Executive Rear Seat Package PLUS. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ψύξης, πατήστε το διακόπτη επανειλημμένα μέχρι να ανάψει η μπλε ενδεικτική λυχνία στο διακόπτηπάνω

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία θέρμανσης, πατήστε το διακόπτη επανειλημμένα μέχρι να ανάψει η κόκκινη ενδεικτική λυχνία στον διακόπτη. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, πατήστε το διακόπτη 3 επανειλημμένα μέχρι να σβήσει η ενδεικτική λυχνία στον διακόπτη.

7. Cadillac XT5

Η σχεδίαση της Cadillac XT5 προσφέρει βελτιωμένες τεχνολογίες και αναθεωρημένα στοιχεία που προσφέρουν εξαιρετική οδηγική εμπειρία. Ακριβώς όπως τα στάνταρ θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, η σειρά XT5 εντάσσεται στη λίστα άλλων δημοφιλών οχημάτων με θερμαινόμενες/ψυκτικές ποτηροθήκες.

Οι θερμαινόμενες ποτηροθήκες είναι μια νέα εξέλιξη για το όχημα Cadillac και είναι διαθέσιμες μόνο στα μοντέλα 2020-2022. Ο χειρισμός τους γίνεται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού και διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο φωτισμό που φαίνεται πολύ δροσερός, ειδικά τη νύχτα.

Για να τα ρυθμίσετε σε λειτουργία ψύξης, πατήστε και αφήστε το κουμπί και μετά το φως της ποτηροθήκης γίνεται μπλε.

8. Audi SQ5 Sportback

Όπως και άλλα δημοφιλή πολυτελή αυτοκίνητα, το SQ5 δεν έχει μείνει πίσω σε ό,τι αφορά τις ποτηροθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Η τυπική επένδυση δεν προσφέρει αυτήν την επιλογή, επομένως πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο μοντέλο 3.0T Premium Plus Quattro στο πλαίσιο του πακέτου Prestige.

Οι ποτηροθήκες μπορούν να φτάσουν έως και τους 38 βαθμούς Φαρενάιτ, ενώ στη ζεστή ρύθμιση, οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν έως και τους 104 βαθμούς Φαρενάιτ. Οι ποτηροθήκες SQ5 δεν είναι μόνο οι συνηθισμένες ποτηροθήκες σας. Έχουν ένα μικρό εικονίδιο κλειδιού για να ενισχύσετε τις μπαταρίες των κλειδιών του αυτοκινήτου σας!

9. Dodge Charger

Το Dodge Charger διαθέτει δύο θερμαινόμενες και ψυχόμενες ποτηροθήκες στο κεντρικό ταμπλό ακριβώς δίπλα στον επιλογέα ταχυτήτων. Τόσο οι ποτηροθήκες συνοδηγού όσο και οδηγού έχουν λογότυπο νιφάδας χιονιού (επιλογή ψύξης) και κουμπί με τρία βέλη για την επιλογή θέρμανσης.

Δυστυχώς, αυτό το χαρακτηριστικό ενσωματώθηκε μόνο στο μοντέλο του 2013, μετά το οποίο διακόπηκε. Η επένδυση SE 2013 διαθέτει θερμαινόμενες ποτηροθήκες, επομένως, γλιτώνετε τον κόπο να αναβαθμίσετε σε υψηλότερα μοντέλα για να απολαύσετε αυτήν τη δυνατότητα.

10. Cadillac Escalade

Από το θερμαινόμενο τιμόνι και τα καθίσματα του, αυτό το όχημα προσφέρει μια εκπληκτική οδηγική εμπειρία. Επιπλέον, συνοδεύεται από θερμαινόμενες και ψυχόμενες ποτηροθήκες που είναι εξαιρετικές στη ρύθμιση της θερμοκρασίας των ποτών σας.

Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό δεν αποτελεί μέρος της τυπικής επένδυσης, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο Sport Platinum. Συνολικά, οι θερμαινόμενες/ψυκτικές ποτηροθήκες του Escalade είναι εξαιρετικά αποδοτικές και αρκετά απλές στη χρήση.

Leave a Comment