10 δημοφιλή αυτοκίνητα με καθίσματα μνήμης (με φωτογραφίες)

Είτε μοιράζεστε το όχημά σας είτε προσαρμόζετε συχνά τη θέση του καθίσματος σας, ίσως σκέφτεστε ένα όχημα με καθίσματα μνήμης.

Τα καθίσματα μνήμης διαθέτουν λειτουργία μνήμης που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη θέση του καθίσματος σας στο αυτοκίνητό σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε δέκα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα με καθίσματα μνήμης, πώς κατατάσσονται για άνεση και πώς βαθμολογούνται για το εσωτερικό τους.

1. Dodge Durango

Το 2021 Dodge Durango είναι ένα SUV γνωστό για τον V8 κινητήρα του, την καλή οδική συμπεριφορά και τον άφθονο χώρο επιβατών. Προσφέροντας οχήματα με κίνηση σε όλους τους τροχούς και την κλασική κίνηση στους δύο τροχούς, αυτό το όχημα έχει πολλά να προσφέρει.

Το Dodge Durango 2021 διατίθεται στάνταρ με καθίσματα μνήμης σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού και είναι γνωστό για την άνεση. Οι Consumer Reports κατατάσσουν το Dodge Durango στα 4 στα πέντε για άνεση σε όλα τα επίπεδα, με την άνεση των μπροστινών και πίσω καθισμάτων, την εφαρμογή στο εσωτερικό και την οδήγηση να είναι ξεχωριστές κατηγορίες για άνεση.

Τα US News και World Reports κατατάσσουν σταθερά το Dodge Durangos στο 8 στα 10 ή υψηλότερα συνολικά, με βαθμολογία 7 στα 10 ή υψηλότερα για το εσωτερικό τους.

Αυτό το μοντέλο διαθέτει θερμαινόμενα και ψυχόμενα καθίσματα και 50+ θέσεις καθισμάτων για μια πλήρως προσαρμόσιμη διαδρομή.

2. Mercedes Benz E-Class

Η λειτουργία μνήμης αυτού του οχήματος μπορεί να αποθηκεύσει έως και τρεις διαφορετικές θέσεις καθισμάτων και περιλαμβάνει ενσωματωμένα προσκέφαλα για απόλυτη άνεση. Το Consumer Reports κατατάσσει τη Mercedes Benz E-Class 2019 στα 5 στα 5 για άνεση στο μπροστινό κάθισμα και εφαρμογή και φινίρισμα στο εσωτερικό.

Η πηγή βαθμολογεί επίσης το μοντέλο με εντυπωσιακό 9,1 στα 10 για το εσωτερικό του.
Οι ιδιοκτήτες Mercedes βαθμολογούν το όχημα με 4,4 στα 5 για άνεση.

Διαθέτει αεριζόμενα, θερμαινόμενα και μασάζ μπροστινά καθίσματα και τα πίσω καθίσματα είναι εξοπλισμένα με θερμαινόμενα καθίσματα.

3. Honda Accord EX-L

Η λειτουργία του καθίσματος μνήμης μπορεί να αποθηκεύσει έως και 2 διαφορετικές θέσεις καθισμάτων και είναι εύκολο να προγραμματιστεί. Οι Consumer Reports κατατάσσουν αυτό το μοντέλο με 4 στα 5 για άνεση στα μπροστινά και πίσω καθίσματα.

Οι U.S. News και οι World Reports επαινούν το ευρύχωρο, άνετο εσωτερικό του μοντέλου και το κατατάσσουν στο 8,1 στα 10 για το εσωτερικό του. Αυτό το όχημα είναι εξοπλισμένο με θερμαινόμενα, αεριζόμενα και ηλεκτρικά ελεγχόμενα μπροστινά καθίσματα.

4. Subaru Outback Touring

Οι Consumer Reports κατατάσσουν το Subaru Outback Touring 2022 με 5 στα 5 για άνεση στα μπροστινά καθίσματα και 4 στα 5 για άνεση στα πίσω καθίσματα. Τα US News and World Reports αποδίδουν ένα ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό ως καθοριστικό παράγοντα για τη βαθμολογία του 8,1 στα δέκα για συνολική άνεση.

Η Subaru αναφέρει μερικά χαρακτηριστικά άνεσης για το Subaru Outback Touring 2022: θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι και θερμαινόμενα πίσω καθίσματα.

5. Land Rover Range Rover Sport

Το Land Rover Range Rover Sport 2021 διαθέτει καθίσματα μνήμης γεμάτα με ρυθμίσεις 14 κατευθύνσεων για ανώτερη άνεση. Η Consumer Reports απένειμε σε αυτό το μοντέλο 4 στα 5 για άνεση εμπρός και πίσω καθισμάτων.

Αυτό το μοντέλο διαθέτει προαιρετικά καθίσματα από έβενο ή ιβουάρ από δέρμα για πολυτέλεια και άνεση. Διαθέτει καθίσματα 3ης σειράς και δυνατότητα αναδίπλωσης ενός ή όλων των καθισμάτων για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο φόρτωσης.

6. Lexus LS 500

Το Lexus LS 2021 είναι ένα πολυτελές όχημα με λειτουργίες καθισμάτων μνήμης και μπροστινά σπορ καθίσματα για κομψή εμφάνιση και άνετη οδήγηση. Οι αναφορές καταναλωτών βαθμολογούν το Lexus LS 500 2021 με 5 στα 5 για άνεση στο μπροστινό κάθισμα και 4 στα 5 για άνεση στο πίσω μέρος.

Τα US News and World Reports αναφέρουν την πολυτελή καμπίνα και τα άνετα καθίσματα του οχήματος ως κορυφαία οφέλη που προσφέρει το αυτοκίνητο. Βαθμολογούν αυτό το μοντέλο με 7,8 για το εσωτερικό συνολικά.

Αυτό το μοντέλο διαθέτει χαρακτηριστικά ρύθμισης καθισμάτων 28 κατευθύνσεων σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού. Με μια προαιρετική αναβάθμιση του Executive Package, μπορείτε να αποκτήσετε ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, θερμαινόμενα, αεριζόμενα και πίσω καθίσματα μασάζ. Όλα τα επίπεδα εξοπλισμού είναι εξοπλισμένα με θερμαινόμενα και αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα.

7. Nissan Rogue Sport

Το Nissan Rogue Sport 2021 περιλαμβάνει μνήμη fδιαθέτει τόσο στα μπροστινά καθίσματα όσο και στους πλαϊνούς καθρέφτες. Οι Consumer Reports έδωσαν στο Nissan Rogue Sport 2021 4 στα 5 για άνεση εμπρός και πίσω καθισμάτων.

Τα US News and World Reports επικροτούν τον άφθονο χώρο επιβατών αυτού του οχήματος και τα θερμαινόμενα και ψυχόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα. Οι ιδιοκτήτες Nissan βαθμολογούν το Rogue Sport 2021 με 3,8 στα 5 για άνεση.

Το Nissan Rogue Sport διατίθεται σε πολλά εσωτερικά φινιρίσματα, με επιλογές επένδυσης καθισμάτων από συνθετικό ή γνήσιο δέρμα ή καπιτονέ δέρμα. Το θερμαινόμενο τιμόνι είναι επίσης μια προσαρμόσιμη επιλογή για όσους αναζητούν μια πιο ξεκούραστη και άνετη οδήγηση όταν κάνει κρύο.

8. Mitsubishi Outlander Sport

Το Mitsubishi Outlander Sport 2021 διατίθεται στάνταρ με καθίσματα μνήμης 2 θέσεων σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού. Το Consumer Reports δίνει στο όχημα 4 στα 5 για άνεση στο μπροστινό κάθισμα και 3 στα 5 για άνεση στο πίσω κάθισμα.

Τα US News και World Reports κατατάσσουν αυτό το όχημα με 6,4 στα 10 για το εσωτερικό του, αλλά αναφέρουν πλαστικά κομμάτια στην καμπίνα ως σημαντικό παράγοντα που συμβάλλει. Παρόλο που αυτό το όχημα προσφέρει καθίσματα μνήμης, επιλογές θερμαινόμενων καθισμάτων και ικανοποιητικό χώρο για τους επιβάτες, μπορεί να υπάρχουν καλύτερες επιλογές εκεί έξω με τα καθίσματα μνήμης.

9. Audi Q8

Το Audi Q8 2022 είναι ένα πολυτελές crossover όχημα με κορυφαία χαρακτηριστικά καθισμάτων μνήμης και επιλογές αναβάθμισης εσωτερικού. Τα US News and World Reports ανέφεραν το ευρύχωρο, κομψό και πολυτελές εσωτερικό του ως σημαντικό πλεονέκτημα για αυτό το όχημα.

Μερικές βασικές ανέσεις σε αυτό το όχημα για άνεση είναι τα θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις και θερμαινόμενο τιμόνι. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες επιλογές αναβάθμισης για αεριζόμενα και μασάζ καθίσματα και θερμαινόμενα πίσω καθίσματα για άνεση των επιβατών.

10. Jeep Grand Cherokee

Το Jeep Grand Cherokee 2021 προσφέρει μια επιλογή καθίσματος με μνήμη με δύο επιλογές ρύθμισης μνήμης σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού για αυτό το έτος μοντέλου. Η Consumer Reports απένειμε στο Grand Cherokee 2021 5 στα 5 για άνεση στο μπροστινό κάθισμα και 4 στα 5 για άνεση στο πίσω κάθισμα.

Μερικά άλλα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Jeep Grand Cherokee 2021 είναι η στήριξη καθισμάτων, ο χώρος για το κεφάλι και τα πόδια. Διατίθενται πρόσθετες επιλογές για θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα και αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα.

Leave a Comment