Använda Truecar för att köpa en ny bil, lastbil eller suv (är Truecar värt det?)

Om du letar efter en plattform som du kan lita på för att ge dig transparent prissättning när du söker efter en ny bil, överväg att använda TrueCar. En av de viktiga aspekterna av detta företag är att det har bidragit till att jämna villkoren för alla som vill sälja eller köpa en bil genom att säkerställa detaljerad analys av prissättning. Även om detta kan vara bra för köpare, betjänar TrueCar fortfarande återförsäljare. Genom att samarbeta med olika bilhandlare får de korrekt, realtidsinformation om sina konkurrenter och marknad, vilket hjälper dem att öka sin marknadsandel och anpassa sin verksamhet därefter.

Hur fungerar Truecar?

När du handlar en begagnad eller ny bil är plattformsförslaget att du får det bästa priset. De går till och med vidare med att tillhandahålla prisinformation från tidigare köpare som köpte ett fordon från din plats och återförsäljare i ditt område. De ger till och med en detaljerad graf som visar den månatliga skillnaden i prissättning mellan olika bilmodellers, genomsnittliga försäljning och True car no haggler/no-krångel pris. Om du vill få en offert på en ny bil är det du behöver göra: Om du vill göra ett köp kommer du att bli ombedd att ange din e-postadress och sedan skapa ett TrueCare-garanticertifikat. När du har gjort detta kommer du att föras till en sida där du ser de tillgängliga återförsäljarna på din plats. Observera att detta dokument innehåller en streckkod som du måste skriva ut och sedan ta med till en återförsäljare för att få ditt TrueCar-pris.

Streckkoden hjälper till att spåra en försäljning så att Truecar kan få en del av pengarna när en transaktion är klar. När du skapar certifikatet måste du ange ditt telefonnummer, postadress och namn. När detta är gjort får du en lista som visar bilarna i ditt område och deras priser. Återförsäljarnamnen avslöjas inte i nuläget. Den enda information som finns tillgänglig är avståndet från din plats. Detta är utformat för att säkerställa att återförsäljarna inte ser varandras priser och sedan konkurrerar om vem som kan erbjuda det lägsta priset. Du kommer också att se ikoner som indikerar de förmåner du kan få med varje återförsäljare, som expresskassor, biltvättar och oljebyten. Den andra anmärkningsvärda detaljen är en ljus text som visar hanteringsavgiften som tas ut av olika återförsäljare och en ansvarsfriskrivning som indikerar att priset som visas inte inkluderar hanteringsavgifter, titlar och skatter.

Nästa steg är att välja en återförsäljare som du vill handla med och sedan trycka på nästa knapp för att bekräfta dina uppgifter innan du skriver ut ditt certifikat. Detta är vad du tar till en återförsäljare tillsammans med det garanterade beloppet, och du har köpt din bil. Är TruCar värt det? Använda Truecar för att köpa en ny bil, lastbil eller suv
Källa

Är Truecar legitimt?

Ja, Truecar är ett transparent och ärligt företag och har inga registrerade fall av bedrägeri. Företaget samarbetar med olika återförsäljare för att erbjuda ett prutningsfritt pris. Kom ihåg att företagets prissättning för nya och begagnade bilar i ditt område inte erbjuder några garantier för att fordonet du har valt kommer att vara tillgängligt när du kommer till en återförsäljare. Även om de deltagande återförsäljarna är tänkta att hedra ditt priscertifikat, är det inte en bokningstjänst. Förstå att du inte köper ditt fordon från TrueCar eftersom de spelar rollen som en mellanhand. Så, återförsäljaren har ingen skyldighet att hålla en bil åt dig. Det är också viktigt att notera att Truecar inte erbjuder ytterligare besparingar än vad en återförsäljare erbjuder.

Levererar Truecar?

Om du köper din bil från en återförsäljare med ett Truecar “Buy From Home”-märke, kommer de att leverera ditt fordon om du bor inom en radie på 50 mil från återförsäljaren. Dessutom kommer bilhandlaren fortfarande att välja inbytesfordon inom samma område. Detta är nödvändigt för att minimera riskerna som kommer när du besöker en återförsäljare. För dem som inte har provkört sitt fordon, kommer återförsäljare att erbjuda dig chansen att göra det under din leverans. Efter att ha kontrollerat bilen kan du avvisa din leverans om du anser att dess skick inte är tillfredsställande.

Hur man använder Truecar för att förhandla

Om du använder Truecar för att hitta din idealiska bil är de två avgörande aspekterna som hjälper dig att förhandla fram en bättre affär fakturapriset och tillverkarens pris. Fakturapriset är det belopp som en återförsäljare betalar till tillverkaren av en bil. Detta pris återspeglar inte alltid kostnaden som en återförsäljare erbjuder eftersom rabatter och incitament varierar från en återförsäljare till en annan. Det är dock en utmärkt referenspunkt. Det andra betydande antalet att veta är försäljningspriset för din föredragna bilmodell. Med Truecar kan du enkelt se vad andra köpare har betalat för ett fordon som liknar det du tänker köpa. Med denna information kan du begränsa dina alternativ och välja en bilhandlare på Truecar med ett pris som passar dig bäst. När du är på Truecar är det också viktigt att kolla in de incitament och rabatter du är berättigad till, eftersom de kan hjälpa dig att göra betydande besparingar. Det andra sättet du kan spara om du inte har något emot att ha den senaste designen är att köpa din bil när en omdesignad modell är på väg att släppas på marknaden.

Inkluderar Truecar-priset moms

Du kommer inte att debiteras några avgifter när du använder Truecars webbplats, och deras prisrapport kommer att täcka de regionala reklamavgifterna och destinationsavgifterna. Uppskattningen täcker inte heller avgifter för lokalisering av återförsäljare, destinationsavgifter, titlar, skatter och tillbehör som installerats av återförsäljaren. Du bör också veta att Truecar prissätter sina fordon genom att samla in försäkringsdata, återförsäljarmarknadsföringsmaterial och billån för att hitta ett rimligt pris beroende på de senaste priserna som betalats för samma bil. Är TruCar värt det? Använda Truecar för att köpa en ny bil, lastbil eller suv

Fungerar Truecar för begagnade bilar

Truecar har inget fysiskt lager och har inget ägande av bilarna som finns tillgängliga på deras hemsida. Det betyder att du måste handla begagnade bilar från de olika bilpartierna på din plats, och när du har hittat det fordon du gillar kan du kontakta säljaren för att köpa fordonet eller göra en provkörning. Om du vill sälja ditt fordon erbjuder plattformen dig möjligheten att undersöka din bils värde innan du säljer den. Truecar har också ett alternativ för att sälja/byta din bil, vilket ger dig möjlighet att leasa ditt fordon.

Hur Truecar tjänar pengar

Truecar tjänar sina intäkter från bilhandlare som måste betala avgifter för att registrera sig i Truecar-nätverket. När de väl är registrerade kan de få potentiella kunders personliga information när de begär en prisuppgift för deras föredragna fordon. Du måste notera att endast återförsäljare som betalar en premie listas under “Truecar-certifierade återförsäljare.” Truecar tjänar också sina pengar på konsulttjänster som de erbjuder finansiella tjänster och bilindustrin, som förutspår ett bilvärde vid en viss tidpunkt i framtiden.

Är Truecar-prisrapporten korrekt?

Truecar har inlett ett samarbete med olika återförsäljare, vilket gör att de kan få transaktionsdata som indikerar försäljningspriset för en bil, dagen då den såldes och fordonets märke och modell. Dessutom har det samarbetat med olika tredjepartsföretag för att få mer information som hjälper dem att erbjuda information som lån, finansiering och fordonsregistrering. De utför också omfattande forskning om incitament för tillverkare och återförsäljare, rabattprogram och rabatter för att säkerställa att prisinformationen de tillhandahåller är korrekt. Kom ihåg att de uppdaterar sin prissättning varje vecka och tar bort all transaktionsdata som är äldre än åtta veckor. Dessutom, innan de publicerar någon information till konsumenterna, kommer de alltid att ta tre dagar att verifiera dess riktighet.

Vad är en Truecar-uppskattning?

Detta är ett uppskattat kontanterbjudande du får från en bilhandlare om du vill sälja din bil. Det finns tre steg du bör ta för att få ditt Truecash-handelserbjudande. Först måste du ange ditt fordons registreringsskylt, VIN, märke eller modell på din bil, och du får en värdeuppskattning. Du kan till och med finjustera ditt värde genom att tillhandahålla information som körsträcka och färg, och du får ditt True Cash-erbjudande. Att få din Truecar-uppskattning har många fördelar för alla som vill sälja sin bil. Först kommer du bara att ställas de frågor som kan påverka ditt fordons värde, vilket säkerställer att du får ditt erbjudande på kortast möjliga tid.

Dessutom är processen transparent och okomplicerad. Om du har några funderingar kring de faktorer som påverkar din bils värde, som färg och körsträcka, kan en certifierad återförsäljare förklara de olika aspekterna som påverkar din värdering. Att använda Truecash för att få en värdering för din bil innebär också att du kommer att arbeta med en välrenommerad återförsäljare, vilket sparar dig den extra tid och pengar du kommer att ådra dig vid försäljning till privata fester. Om du får en uppskattning av din bil och du inte är redo att sälja, kan du alltid göra ett inbyte med Truecars nätverk av återförsäljare på din plats. Är TruCar värt det? Använda Truecar för att köpa en ny bil, lastbil eller suv

Slutgiltiga tankar

Till skillnad från de flesta webbplatser för bilsökning på internet erbjuder Truecar ett annat sätt att hitta din idealiska bilmodell. Istället för att fokusera mer på att tillhandahålla en mängd olika tjänster till sina kunder, är den skräddarsydd för att köpa din favoritbil till rätt pris. Företagets mobilapplikation och webbplats är också modern och användarvänlig. Detta görs ännu bekvämare med funktioner som priskurvan och TruePrice. Medan vissa användare klagar på problem som spam från återförsäljare, indikerar de överväldigande recensionerna att de effektivt betjänar sin målmarknad. Sammantaget kan du enkelt rekommendera Truecar till köpare, särskilt de som köper en bil för första gången. Ser du fram emot att köpa din nästa bil snart, och du är orolig för att du kan fatta ett felaktigt beslut? Oroa dig inte; bläddra i vår köparguide för att få information om de bästa bilmodellerna och vad du ska undvika vid ditt nästa köp.

Leave a Comment