Är rabatterade däckcertifikat värt det?

Varför skulle jag vilja gå igenom besväret med att köpa ett rabatterat däckcertifikat när jag bara vill ha däck på min bil? Kommer det att gynna mig på något tänkbart sätt? Rabatterade däckcertifikat är värt det eftersom att köpa ett certifikat sparar både tid och pengar. Om däcket lider av en defekt eller en vägfara som glas eller en spik, fixar Discount Tire däcket gratis. Ett däckcertifikat är helt enkelt ett serviceavtal som kan användas om däcken skadas på något sätt. Jag hade en uppsättning av $1000 däck på min SUV. Efter 2 år märkte jag att ett däck inte höll luft. Jag gick till Discount Tire för att få dem att lägga till luft och vid inspektion hittar de en spik i sidoväggen. Jag fick ett helt nytt däck utan några frågor och det täcktes av däckcertifikatet.

Hur fungerar det rabatterade däckcertifikatet för reparation?

Det är väldigt enkelt. Du köper ett certifikat och om något händer med ditt däck inom de 10 år som avtalet erbjuder kan du ta in din bil och få däcken kontrollerade. Teknikerna kan avgöra om en reparation är möjlig eller om du behöver ett utbytesdäck. Om däcket/däcken fortfarande har en laglig slitbana på 3/32″ eller har en defekt på däcket inom kontraktstiden för reparation, är du på god väg att skaffa ett nytt fungerande däck. Om det kommer till kritan kan du få full återbetalning för att köpa en ny eller jämförbar ersättning via ditt lokala rabattdäck. Jag ringde en lokal butik och britten från Discount Tire sa att certifikaten de erbjuder var de bästa han någonsin sett. Kontrakten är 10-15% av däckpriset. Så för min gamla Mazda Miata från 1996 skulle det ha kostat 9 USD per däck och han sa att kontraktet varar i 10 år snarare än 3 som förr.

Men eftersom saker och ting varierar beroende på stat, kanske du vill ringa och bekräfta vad kostnaden kommer att bli på ditt lokala rabatterade däck. Däck kan kosta allt från $30 till $500 per däck, så det borde hjälpa dig att veta hur mycket ditt kontrakt kommer att kosta. Du kan köra ditt däck tills det nästan blir kalt och ändå kunna få det fixat enligt kontraktet. Det finns vissa delstatsspecifika bestämmelser som beviljas vissa stater som inkluderar: Idaho, Indiana, Iowa, Louisiana, Maryland, Nevada, New Hampshire, Oregon, Texas, Virginia och Wisconsin. Om du bor i en av dessa stater kan du titta på kontraktet för din specifika försörjning. Du kanske också vill veta att din garanti på däcket ersätts av certifikatet när du köper ett, så det är bra att de även täcker defekter!

Kan du förhandla om priset på Discount Tire?

Discount Tire är mycket konkurrenskraftigt med priset. De har en fantastisk lågprisgaranti som garanterar kunderna att de kommer att göra sitt bästa för att leverera däck till lägsta möjliga pris. Det fina med att handla på Discount Tire är att de arbetar konkurrenskraftigt för att hitta det lägsta priset där ute och uppmuntrar sina kunder att göra dem medvetna om priser de kan ha förbisett. Är rabatterade däckcertifikat värt det

Är rabatterade däckcertifikat värt det?

Discount Tire kanske kan ge kredit för dina däck beroende på garantin. Om dina däck är gamla och använda, måste du ta bilen till Discount Tire och låta en anställd titta på dem. De kommer att kunna berätta för dig om det finns något hopp om att få kredit för dessa däck eller inte. Om de är gamla och har upplevt en betydande användning, är chansen stor att du inte kommer att kunna få kredit för dem. De kan till och med ersätta ett gammalt däck med ett ersättningsdäck av samma eller ett annat märke.

Kontraktet var ett 3-årigt kontrakt, men de har förstärkt det för att gälla i 10 år. Tänk på det när du tar in ditt däck för att bli utcheckad. Tyvärr finns det ett par saker som avtalet inte täcker. Några av dessa inkluderar vandalism, kollisioner, redan existerande skador och några andra saker (hela listan finns på kontraktet). Om din bil har blivit utsatt för något övergrepp av dig eller någon annan, kommer Discount Tire sannolikt inte att kunna täcka det.

Kan rabatterade däckcertifikat överföras?

Tyvärr kan ditt certifikat inte överföras. Om du inte bor i North Carolina måste ett däckcertifikat återköpas för ett nytt däck eller en ny bil. I North Carolina kunde ett fordon säljas och det redan existerande certifikatet kunde ges till den nya ägaren.

Täcker däckgarantierna punktering?

Däckgarantier är avsedda att täcka vanliga vägolyckor som punkteringar. Bortsett från tillverkardefekter som för tidigt slitage, täcker det också saker vi alla stöter på på vägen som spikar, glas, stenar eller trädgrenar. Skador som beror på att ditt däck kommer i kontakt med ett hål, skräp eller något annat föremål eller tillstånd som normalt inte finns på en väg kan täckas. Certifikat är inte som en garanti på ett däck eller en bildelar, men de är användbara, extra skydd för utblåsningar eller något som kan vara ordvits Dessutom tillkommer certifikat som skydd mot för tidigt slitage.

Anledningen till att Discount Tire skapade möjligheten för ett certifikat för köpta däck är faktiskt att de hade en ökning av efterfrågan på däckbyte och ett sätt att köpa ett serviceavtal i förväg. Nu kan du köpa ett reparationscertifikat eller få ditt däck utbytt, eller till och med återbetala eller krediteras efter att du köpt några nya däck till din bil. Du vill alltid få certifikatalternativet för något som ett däck. Det finns så många anledningar till att ditt däck inte fungerar och du vet aldrig när du får punktering.

Leave a Comment