Bästa avgassystem för F150 (köp den här!)

Om du är en förare medveten, så kommer det inte att vara någon nyhet för dig att fabriksutrustningsavgassystem lätt överglänser av de flesta helt nya avgassystem på marknaden. Att byta avgaser kan vara otroligt kostnadseffektivt eftersom uppgraderingarna till ett nytt avgassystem skulle förhindra att din bil eller lastbil överhettas eller täpps till. Den här artikeln fokuserar på avgasrör för F150 Ecoboost och vilka de bästa uppgraderingarna är på marknaden just nu för just den lastbilen. Jag ska förklara varför var och en är bra och vad de är bäst på så att du kan uppgradera ditt avgassystem för att bättre passa din stil och ditt banksaldo.

Avgaserna som jag har valt har alla testats och har visat sig vara tillförlitliga och effektiva i sin egen design, så du behöver inte oroa dig för deras kvalitet. De flesta avgassystem passar även andra modeller, men de är alla perfekta tillägg eller ersättningar för en F150 Ecoboost! Var och en jag ger en recension om kommer att ha sina egna fördelar på nackdelar, för att hjälpa dig att ta reda på vad som är bäst för dig, men innan vi dyker in i varje avgasrör måste du veta vad du ska hålla utkik efter. Hoppa ner till min köparguide för att lära dig vad du ska hålla utkik efter!

Våra bästa avgasrecensioner för F150 Ecoboost

Roush är ett företag som har hållit på i flera år och ger dig ett klassiskt avgasljud. Med 421711 har Roush lyckats behålla det ikoniska ljudet men har ändrat stilen för att se mer passande och standardiserad ut. Detta avgassystem är designat speciellt för en F150 och ger dig ett djupt vrål från motorn som inte verkar malplacerad på själva bilen. Fest i bruset, men stilig i utseendet. Håll din bil lämplig för varje resa. Avgasröret är tillverkat av rostfritt stål och har designen som en Cat Back. Det betyder att den har en ljuddämpare, inlopp, utlopp och y-rör redo i paketet som du kan installera. Röret, kommer du att märka, är 3 tum i diameter. Detta för att främja ett konsekvent flöde genom hela systemet.

Andra företag, kommer du att märka, tenderar att krympa eller böja sina avgaser, men det kommer att bryta flödet, vilket gör det mindre konsekvent och mer sannolikt att backa eller stanna. Så genom att ta bort den typen av motstånd vet du att du får ett hälsosamt avgasrör för din bil! Trots alla dessa fantastiska funktioner har vissa kunder lagt märke till hyttdrönare från avgasröret. En hyttdrönare eller avgasdrönare är när avgassystemet gör ett irriterande monotont ljud när bilen har varvats upp för mycket. Det är inte den typen av ljud du vill ha.

MBRP är en annan Cat Back på listan. Du kanske undrar om alla Cat Backs är likadana, men MBRP ville se till att den stack ut från mängden. För att ge sig själva en fördel gentemot konkurrenterna bestämde de sig för att fokusera på bränsleeffektiviteten i sina avgaser. Nu har vi en produkt som kommer att vara bra för din bränsleekonomi och därför din plånbok! Det här avgassystemföretaget har också arbetat med att se till att de normala brådskande punkterna som du kan hitta på ett avgassystem från tredje part inte kommer att hända med MBRP. De är så säkra på detta att avgassystemet har 3 års garanti!

En annan punkt som MBRP ville göra var att göra med installationen. De ville se till att deras kunder inte tyckte att installationsprocessen var för mycket krånglig. Med de flesta Cat Backs är installationen lite krånglig, men med MBRP har de skapat en bult på design och inte en manipulation på design för att göra installationen enklare för dig! De säger att installationsprocessen bör reduceras till en och en halv eller två timmar. Som jämförelse tar de flesta installationer cirka tre timmar att slutföra.

Mach Force aFe 49-43041-B

Detta avgassystem har mjuka kurvor och en ökad 4 tums diameter på rören, som båda hjälper till att ta bort begränsningen i standard F150 avgasrör. Med denna design flyter gasen smidigt vilket möjliggör en ökad hästkraft! Materialet är rostfritt stål och den har en rullad slash cut spets som gör hela estetiken aggressiv. Den raka designen från den frittflytande stålljuddämparen skapar en hög ton. Detta producerar ett kraftfullt och aggressivt ljud för din bil, och du bör inte uppleva några droningeffekter. den är väldigt tjock och hållbar. Eftersom röret är en Cat Back är det ovanligt att ha 4-tumsröret, särskilt som det är från ände till ände. Detta hjälper till att skapa det aggressiva ljudet och hålla dina avgaser friska när du går. Problemet med Mach Force är bara att instruktionerna är svåra att följa. När du väl har koll på detaljerna är det lätt att installera; men du kan behöva titta på en YouTube-video för att få det rätt, istället för att helt lita på instruktionerna.

Flowmaster 817522

Flowmaster 817522 Cat-Back avgassystem för Ford F-150 4.6L/5.0L/5.4L V8-motor Om du inte har hanterat uppgraderingar tidigare, eller även om du inte har uppgraderat din F150 tidigare, kanske du vill överväga Flowmaster. Det är ett prisvärt avgasrör och en av de stora ledarna i tredje parts avgasvärld. Du kommer att veta att genom att använda Flowmaster kommer du att vara i goda händer. Avgassystemet är mycket hållbart, pålitligt och effektivt, men ta inte mitt ord för det, titta på deras meritlista. Flowmaster Inc har skapat över 350 avgassystem för massor av olika fordon. Det är detta som gör dem till ett så bra företag. De har studerat bilen i detalj och sedan skapat det perfekta avgassystemet för bilen i fråga. Den här gången för F150.

Flowmastern har till och med olika ljuddesigner för din smak. De har milda, måttliga, aggressiva och mycket aggressiva toner, som alla är gjorda i aluminiserat stål eller rostfritt stål. På så sätt, om du gillar att varva upp motorn och höra din bil spinna, vet du att ljudet kan skräddarsys efter din smak. Det enda verkliga problemet med Flow-mastern är hur snabbt den verkar rosta. Många kunder har kommenterat att klämmorna och ytorna som helhet börjar rosta efter mindre än ett år.

Flowmaster 817707

Nästa och sista avgassystem på vår lista över F150-avgassystem är en annan Flowmaster. Skillnaden mellan de två kan hittas i designen. 817707 har en mängd olika spetsstilar för att passa din stilkänsla, den har en exklusiv Flowmaster-ljuddämpare så att du vet vad varje del passar perfekt, och den har en konstruktion i 4095 rostfritt stål. För att se till att Flowmastern har det mest aggressiva ljudet du vill ha rekommenderar företaget att du också skaffar Air Intake kit. Vi skulle rekommendera detta också, men det faktum att det är en extra kostnad är lite nedslående. Om du inte får luftintaget kan du sluta med ett ljud som inte har rätt ton. Att köra mer än 70 mph resulterar i en öronbedövande hyttdrönare! Som sagt, de flesta användare har inte känt den här effekten och ljudet är en av de främsta anledningarna till 5 stjärnor på Amazon. Kanske har jag kört runt idag, och hörseln är avstängd, men jag skulle ändå hålla nere hastigheten.

Köpguide för bästa avgassystem för F150

Precis som med allt mekaniskt kan avgassystem fyllas med en massa oförklarlig jargong som kan förvirra dig eller förringa dig, eftersom företagen hoppas att du snubblar över de förvirrande orden och köper vad de än ställer framför dig. För att hjälpa dig sortera papperskorgen från guldkornen har jag skapat den här lilla guiden så att du vet vad du ska tänka på när du söker efter ditt avgasrör. Det finns tre saker du måste vara medveten om när du köper ett avgassystem, materialets kvalitet, hur lätt det är att installera och avgastyperna. Jag ska dyka ner i vad som gör var och en av dessa punkter bra, och jag kommer att skräddarsy svaret så att du vet vad du ska leta efter i F150 Ecoboost. Efter att ha läst den här guiden bör du vara bättre rustad att köpa ditt nya avgassystem!

Vilken är den bästa materialkvaliteten för ett avgassystem?

Den här frågan bör du tänka på när du köper ett föremål från tredje part till din bagageutrymme eller för något du köper, faktiskt. Det är ingen idé att “uppgradera” din utrustning om uppgraderingen är dålig. När det kommer till avgaser är det bästa materialvalet stål. De flesta märken kommer att göra avgaserna av stål, så det borde inte vara svårt för dig att hitta, men om du ser att en tillverkare har använt ett annat material, Det är nog bäst att hålla sig borta från dem. Rostfritt stål är pålitligt och håller länge eftersom det är naturligt motståndskraftigt mot rost och korrosion. Det betyder att den klarar avgasens heta temperaturer och att du inte behöver underhålla växeln och inte heller behöver byta ut avgaserna så ofta. Det enda andra materialet du bör tänka på är aluminiserat stål, som vissa tillverkare lägger i avgassystemets slangar. Det är lika bra med heta temperaturer och motstår rost men det är dyrare än rostfritt stål, varför det inte används ofta.

Hur vet jag om ett avgasrör är lätt att installera?

Det första du bör leta efter är varumärket och modelltypen i avgassystemets specifikationer. Alla avgaser fungerar inte på samma sätt, så du måste se till att du köper ett som är kompatibelt med ditt fordon. Om du köper en som inte är kompatibel kanske den fortfarande passar med rätt justeringar, men det kommer absolut inte att vara lätt. Dessa typer av justeringar kan kräva en mekaniker, men de kommer definitivt att kräva svetsverktyg som inte alla har liggandes. Jag kommer att visa avgassystem som är kompatibla med F150 Ecoboost, så du behöver inte oroa dig för om dessa avgaser passar din lastbil eller inte!

Vilken typ av avgasrör ska jag använda?

När det kommer till avgassystem finns det två typer som du bör leta efter. Dessa är “Cat Back” och “Axle Back”. Axle Backs är bra för att skapa ett bättre ljud från din motor och ge en aggressiv ton. De är också lätta att installera eftersom de bara behöver skruvas fast på axeln. Axle Backs tenderar också att vara billigare än Cat Back, men det är av goda skäl. Cat Backs är bättre för ditt avgassystem som helhet, eftersom det minskar vikten på ditt fordon och ger ett lättare flöde för dina avgaser. Båda dessa konstruktioner ökar den totala prestandan när det gäller att driva ut motoravfallet. Eftersom Cat Backs ger en så hälsosam prestanda för din bil skulle jag rekommendera att använda denna typ för din F150. Så nu vet du vad du ska leta efter, varför tar du inte en titt på min recension av de bästa avgaserna för en F150. Varje avgassystem valdes ut av mig, så du vet att de kommer att fungera bra med din F150 oavsett vilken du väljer.

Hur stoppar man avgasdrönare/hyttdrönare?

Detta kan vara en enkel lösning när du vet vad du ska göra. Normalt är allt du behöver göra att ändra frekvensen på avgaserna. För att göra detta kan du lägga till vikter i avgasrören. Detta extra material kommer att dämpa ljudet och sänka frekvensen av vibrationerna. För att göra detta säkert och effektivt bör du klämma fast ett rejält stycke stål eller leda till avgasröret både före ljuddämparen och efter ljuddämparen. Detta beror på att ljuddämparen behöver en extra hand för att dämpa vibrationerna.

Hur mycket hästkrafter ger ett helt avgassystem?

Att lägga till ett extra avgassystem till din bil ökar inte hästkrafterna mycket. Det är säkert att anta att du kan få ytterligare 2% till 5% från en stor motor. Det enklaste och billigaste sättet att öka din bils hästkrafter är att lägga till kallluftsintag till din motor.

Använder ett högt avgas mer bränsle?

Du kanske tror att höga avgaser använder mer bränsle för att få det där aggressiva ljudet, men i verkligheten använder de höga avgaserna inte mer bränsle än ett vanligt avgas. Normalt har ett avgassystem en ljuddämpare installerad för att minska ljudet, men högljudda avgaser har normalt dessa redigerade för att få ett bättre ljud. Allt har att göra med ljuddämparens form snarare än bränslet eller motorns kraft.

Leave a Comment