Bästa rengöringsmedel för Jeep Soft Top (Se före och efter bilder!)

Många människor som har en jeep med sufflett rengör den regelbundet och gör det med enbart vatten. Men ibland måste smutsen och fläckarna på en jeeps mjuka material rengöras med ett rengöringsmedel. Vilket är det bästa rengöringsmedlet för en Jeep soft top? Det bästa rengöringsmedlet för en jeeps mjukis är Meguiars Cabrioletrengöring. Det kommer att rengöra alla Jeeps mjukisar noggrant och ta bort alla fläckar med tiden utan mycket skrubbning. Denna produkt tas lätt bort med vatten och kostar bara $6-$20. Den kommer i en sprayflaska för enkel applicering. Nu när du vet att Meguiar’s Convertible Top Cleaner är det bästa rengöringsmedlet för din Jeeps mjuka topp, undrar du förmodligen vad det är och hur du använder det. Fortsätt läsa för att få mer information. Bästa rengöringsmedel för Jeep Soft Top (Se före och efter bilder!)

Vad är Meguiars sufflettrengörare?

Meguiars sufflettrengöringsmedel är ett skonsamt rengöringsmedel som är formulerat för att rengöra nästan alla bilars sufflett. Det kan rengöra din Jeeps mjukis om den är gjord av vinyl eller tyg, vilket lyckligtvis de flesta mjukisar är. Den kommer i en sprayflaska så att du enkelt kan använda den direkt efter att du köpt den. Det finns för närvarande inga påfyllningsflaskor för denna produkt på marknaden, så du måste köpa en ny flaska av denna produkt varje gång du tar slut. Bästa rengöringsmedel för Jeep Soft Top (Se före och efter bilder!) Meguiars sufflettrengörare tar bort all smuts, smuts, mögel, hårt vattenfläckar, fågelspillning, olja och fläckar från mjuka toppar, och det kommer definitivt att fungera på din Jeeps sufflett.

Om det finns några svåra fläckar kommer denna produkt att ta bort dem med tiden. Det kanske inte försvinner omedelbart, men det försvinner efter några användningar. (Källa) Meguiars sufflettrengörare är biologiskt nedbrytbar och miljösäker, så du behöver inte oroa dig för miljöeffekterna av denna rengöringskemikalier när du sköljer av den. Bästa rengöringsmedel för Jeep Soft Top (Se före och efter bilder!) BONUSTIPS: Om din mjuka topp är supersmutsig, kommer en av dessa mjuka borstar för din borr att göra jobbet superenkelt. Jag blev ganska chockad över hur billig min var på Amazon.

Hur använder jag Meguiar’s Cabriolet Cleaner?

Det är väldigt enkelt att använda Meguiars sufflettrengörare. Allt du behöver göra är: Samla först material. Du behöver en skurborste, handduk, pall och Meguiars sufflettrengörare. Spraya toppen av din jeep med mjuk topp eller annat fordon med vatten från en slang eller annan vattenkälla. Se till att den mjuka toppen har en anständig mängd vatten på sig. Produkten fungerar inte lika bra utan mycket vatten. Sätt dig på pallen så att du kan nå toppen av din jeep och ha skurborsten och Meguiars sufflettrengörare i handen. Spraya Meguiars sufflettrengörare på en liten del av din Jeeps mjuka topp. Skrubba försiktigt produkten på suffletten med skurborsten tills smuts och vatten kombineras och smutsen inte längre fastnar på din Jeeps sufflett. Upprepa steg 4 och 5 tills hela den mjuka toppen av din jeep har skurats.

Kliv av pallen och spraya toppen av din jeep med vatten tills all produkt och smuts har tagits bort. Spraya av kroppen på din Jeep för att säkerställa att inget av produkten stannar på lacken, eftersom det kan skada den med tiden. När all produkt har tagits bort, gå upp på pallen igen så att du kan nå toppen av din Jeeps mjuka topp med handduken i handen. Dutta bort vattnet som finns på suffletten med handduken tills materialet är helt torrt.
Kliv av pallen och lägg undan allt material. Bästa rengöringsmedel för Jeep Soft Top (Se före och efter bilder!) Om du har känslig hud kommer du troligen att vilja bära handskar när du använder Meguiars sufflettrengöringsmedel eftersom det kan göra att din hud blir irriterad.

Hur mycket kostar Meguiar’s Cabriolet Cleaner?

Meguiars sufflettstädare kostar mellan $6,47 till $19,20 före skatt. Den exakta kostnaden för en flaska av denna produkt varierar beroende på vilken butik du köper den här produkten från och hur stor flaskan du köper är. Vanligtvis kommer Meguiars sufflettrengörare i en 16 oz. flaska, men storleken på flaskan varierar. Det är sannolikt bättre om du köper en mindre flaska istället för en stor flaska Meguiars sufflettrengöringsmedel eftersom det bara är tänkt att användas några gånger om året. Tyget på din Jeeps mjukis kan skadas om produkten appliceras för ofta, så du bör bara rengöra den en gång varannan månad.

Var kan jag köpa Meguiar’s Cabriolet Cleaner?

Du kan hitta Meguiars sufflettrengörare i många lokala butiker. Du kan hitta den i en lokal järnaffär, i en fordonsrelaterad butik eller på din lokala Walmart eller Home Depot. Meguiars sufflettrengörare är väldigt lätt att hitta, vilket är tur för dig! Meguiars sufflettrengörare fungerar för nästan alla typer av mjuk topp på vilket fordon som helst, och det kommer definitivt att fungera på din Jeeps mjuka topp. Men du kommer sannolikt att ha problem med att nå toppen av din Jeeps mjuka topp, så det kommer att vara lite svårt för dig att rengöra den.

Även om det finns många olika rengöringsmedel som du kan använda för att rengöra din Jeeps sufflett, är Meguiars sufflettrengörare den bästa, och den är en av de billigaste. Det är väldigt lätt att hitta i din lokala butik, så du behöver inte vänta länge för att få det när du vill rengöra din Jeeps mjukis. När du har använt den här produkten kommer din Jeeps mjukis att se ut som om den är ny, och du kan njuta av att köra en bil som är helt ren och som ser ut som om den precis körts från tomten.

Leave a Comment