Vilken Lincoln SUV är den mest pålitliga?

När det gäller att hitta en SUV är det viktigt att leta efter ett fordon som är pålitligt. Även om Lincolns inte är allmänt kända för att vara de mest pålitliga bilarna på marknaden, finns det en Lincoln SUV som sticker ut från de andra modellerna. Den mest pålitliga Lincoln SUV är 2016-2018 MKX. Enligt J.D. Power har fordonet ett tillförlitlighetspoäng på 80 av 100. Lincoln MKX rankas på 9:e plats av 14:e av alla lyxiga medelstora fordon på marknaden på grund av dess värde, komfort och kvalitet. MKX är ett fantastiskt fordon på grund av dess många högkvalitativa funktioner som har vunnit över kunder och kritiker. Det finns många anledningar till att många kunder hyllar Lincoln MKX.

Detaljer och specifikationer för Lincoln MKX

Om du söker på nätet efter den högst rankade Lincoln-SUV:n är MKX en av de mest rekommenderade Lincoln-modellerna. Denna medelstora SUV har en mängd olika specifikationer som skiljer den från de andra modellerna i sortimentet. Ta en titt på de olika funktionerna som sätter detta fordon ett steg över sina konkurrenter.

Interiör

Lincolns främsta försäljningsargument för sina fordon är deras lyxiga interiör och exteriör. News and World Report uppgav också att en av 2018 års MKX:s fördelar är “plyschresan”. Var och en av de fem sätena är fodrad med läder, och fordonet har accenter av aluminium och trä i hela kabinen. Den andra raden i bilen ståtar med komfort med gott benutrymme. Oavsett om du köper en 2016, 2017 eller 2018 modell av MKX, kommer du att vara nöjd med dess exklusiva, bekväma interiör. 2018 års modell har också fantastiska tekniska funktioner, såsom Bluetooth, Sync 3 System och Revel ljudsystem (beroende på trimalternativen).

Revel-ljudsystemet har upp till 19 högtalare i bilen, vilket ger ett fantastiskt ljudsystem. En annan bra funktion som skiljer denna modell åt är de klimatstyrda sätena i fronten av kupén. De har inte bara förmågan att värma upp och kyla ner, utan de har även sätesmassageapparater som tar bilen från medel till lyx. Om du verkligen vill ha en handsfree-körupplevelse har Lincoln SUV också avancerad, röstaktiverad navigering för att ta dig dit du behöver. Interiören i Lincoln MKX har många fantastiska bekvämligheter, men andra funktioner gör att den här bilen sticker ut. Lincoln MKX Interior 2017 Vilken Lincoln SUV är den mest pålitliga?

Exteriör

Det finns en mängd olika färg- och trimalternativ att välja mellan när du köper MKX. Vissa av dessa kan höja eller sänka priset, så de spelar roll! Några av paketen inkluderar utrustningsgrupp, lastverktyg, lasttillbehör, förarassistans, teknikpaket, lyxpaket, trailerdragpaket och klimatpaketet. Vart och ett av dessa paket kommer med sina egna klockor och visselpipor, men inte alla MKX-modeller kommer att ha dessa funktioner. Basmodellen av MKX har dock många fantastiska exteriöregenskaper om du väljer att avstå från något av tilläggspaketen. Några av dessa funktioner inkluderar LED-ljus, ett backsensorsystem och uppvärmda sidospeglar. Detta är särskilt bra om du bor i en kall plats som gör att dina speglar bygger upp frost på morgonen.

Motor/motor

Motorn i bilen är en 2,7-liters V6:a med dubbla turboladdade. Kelley Blue Book namngav denna motor som en av deras favoritfunktioner i fordonet på grund av dess höga hästkrafter och vridmoment. Det finns också 3,7-liters V6, som är standardalternativet för MKX. 2,7-litersmotorn är mycket mer eftertraktad eftersom den har mycket mer kraft, men den kommer till ett pris av 2 000 USD utöver fordonspriset. Om du är intresserad av att se skillnaden mellan de två motorerna, ta en titt på detaljerna nedan. 2018 års MKX var en av de bästa finalisterna för “Bästa lyxiga 2-rads SUV för pengarna.” Ursprungligen var bilen prissatt till $48 055, även om priset har halverats för ett begagnat fordon enligt Edmunds. Vilken Lincoln SUV är den mest pålitliga 3 Vilken Lincoln SUV är den mest pålitliga?

Tillförlitlighetspoäng för Lincoln MKX

Enligt J.D Power fick Lincoln MKX 80 av 100, vilket anses vara medelmåttigt i jämförelse med andra bilar på marknaden. Även om denna poäng anses vara to vara ganska genomsnittlig, det är en av de högre rankningarna för Lincoln-fordon. Tillförlitlighetspoängen kommer från flera källor sammanställda från olika tidskrifter, tidningar och proffs. För det kumulativa tillförlitlighetspoänget betygsattes MKX utifrån källor inklusive: För att titta på den fullständiga listan över de källor som skapade tillförlitlighetspoängen för MKX, ta en titt på den här webbplatsen.

Säkerhetsresultat för Lincoln MKX

När du letar efter en pålitlig bil är det också viktigt att leta efter en bil som har höga betyg för säkerhet. Enligt Kelley Blue Book har 2018 MKX en poäng på 5 av 5. Frontkraschen, sidobarriären och sidokrocken fick alla 5 av 5 poäng också, med endast vältningsbetyget kvar på 4. MKX har också en mängd andra säkerhetsfunktioner, såsom barnlås, nödsituation och säkerhet tjänster, ett föräldrakontrollsystem och krockkuddar i hela fordonets kabin. Inte bara 2018 har höga betyg för säkerhet, utan 2016 och 2017 modellerna är också betygsatta lika högt enligt Kelley Blue Book (2016 och 2017). Men för ett heltäckande fantastiskt fordon är 2018 MKX det bästa valet för någon som letar efter tillförlitlighet, säkerhet, teknik och lyx.

Leave a Comment