Vilken mellanstor SUV har minst antal problem? (7 pålitliga alternativ)

Du kommer aldrig hitta en mellanstor SUV som inte har några problem. Det är bättre att helt enkelt acceptera att ditt fordon kommer att vara ofullkomligt och leta efter de modeller som har minst problem. I de flesta fall kommer du att vara väldigt nöjd med dem också! Toyota 4runner är den medelstora SUV med minst problem. Faktum är att de flesta Toyota-fordon tenderar att ha väldigt få problem, till den punkt där de ofta dominerar de mest pålitliga fordonslistorna. Kia Telluride och Lexus RX Crossover har också väldigt få problem. Nu har du en grundläggande översikt över några av de bästa mellanstora SUV-modellerna, men det finns många faktorer som påverkar detta beslut. Vi måste nu utforska vad som gör just dessa medelstora stadsjeepar bättre än andra, och kanske kommer vi till och med att utforska några andra sätt att se på problemet.

Varför är Toyota 4Runner så pålitlig

Toyota är historiskt sett ett mycket pålitligt märke och 4Runner är inget undantag. Faktum är att 4Runners vanligaste problem alla är rostrelaterade, vilket innebär att problem med saker som motorn eller transmissionen är otroligt ovanliga, även för mycket gamla modeller. Naturligtvis skulle vi kunna fortsätta lista Toyotas stadsjeepar för sidor och sidor och de skulle alla höra hemma i den här diskussionen. Mycket få av dem har uppenbara problem som går långt tillbaka i det förflutna. Toyota har gjort ett bra jobb med att bygga upp ett rykte för tillförlitlighet eftersom de konsekvent håller det löftet.

Lexus GX 460

Lexus GX-serien är också känd för att vara mycket pålitlig. Även om den verkligen inte har 4Runner-beat, kan de flesta Lexus GX: er nå tvåhundra tusen mil lätt om de är väl underhållna. Även om de ibland har små problem, tenderar dessa inte att vara särskilt allvarliga, och den genomsnittliga underhållskostnaden för ett års drift är bara lite över $700. Så det är ett fint, pålitligt fordon som håller länge. Om du gillar Lexus stadsjeepar är det förmodligen den här du ska skaffa!

Kia Telluride

Kia Telluride är definitivt en pålitlig bil. Den har också imponerat på många människor, trots att den är ny på scenen. Även jämfört med längre serier är Telluride både pålitlig och rolig att köra. Det är faktiskt lite förvånande hur coolt det här fordonet är. Den har en snygg och unik design, den hanterar riktigt bra, den är rymlig, den får ganska bra körsträcka och än så länge verkar den vara anmärkningsvärt hållbar. Detta fordon har nästan inga klagomål på nätet, vilket förmodligen är en kombination av fordonets nyhet och dess goda mottagning. Vi kommer att se om Kia Telluride fortsätter att vara pålitlig under de kommande åren, men för närvarande hör den definitivt hemma på din radar om du letar efter en ny SUV som förmodligen kommer att hålla ganska länge.

Mätning av antalet problem med varje mellanstor SUV

Naturligtvis kommer du att notera att vi ännu inte har pratat om hur många problem dessa fordon har, och i en artikel som frågar vilken mellanstor SUV som har minst problem, verkar det förmodligen vara lite av ett förbiseende. Anledningen till detta är att det kan vara mycket svårt att urskilja antalet problem som en bil kan ha baserat på den information som finns tillgänglig online. Låt oss titta på ett par exempel som visar varför onlinesiffrorna kan vara vilseledande. använde carcomplaints.com för att hitta vilka fordon som hade flest klagomål om dem, och för många fordon var antalet angivna vettigt. Det var vanligtvis i linje med konsensus om deras tillförlitlighet. 4Runner, GX Crossover och Telluride hade alla ett ganska lågt antal klagomål med tanke på hur lång tid sedan de först introducerades. Detta kombinerades med professionella åsikter som sa att de var tillförlitliga (klagomålssiffrorna var 452, 51 respektive 7.) GLE hade dock ungefär åtta klagomål på webbplatsen för alla dess olika modeller.

Det här kan se ut som att GLE borde vara ett extremt pålitligt fordon, men så är faktiskt inte fallet. GLE har en tillförlitlighet under genomsnittet och har faktiskt en hel del vanliga problem. Den mest sannolika anledningen till att GLE bara har ett fåtal klagomål på carcomplaints.com är att problemen den har är av en karaktär som gör att folk osannolikt kommer att rapportera dem. Det är också möjligt att personerna som köper Mercedes-Benz GLEs inte är sådana som sannolikt kommer att skriva på onlineforum, eller att det inte är lika många som köpt dessa fordon. För GLE tror jag att den sista möjligheten är den mest troliga. Mercedes-Benz är ökänt dyra, och den här som var opålitlig gjorde det förmodligen oattraktivt för köpare, vilket ledde till att de valde ett bättre fordon som var billigare och mer hållbart. Även om det finns andra tjänster som spårar antalet problem som uppstår med ett visst fordon online, tenderar de alla att ha samma typ av partiskhet, vilket är känt som urvalsbias.

Urvalsbias hänvisar till en uppsättning data som är partisk eftersom den inte är riktigt slumpmässig, i thi Du kommer aldrig hitta en mellanstor SUV som inte har några problem. Det är bättre att helt enkelt acceptera att ditt fordon kommer att vara ofullkomligt och leta efter de modeller som har minst problem. I de flesta fall kommer du att vara väldigt nöjd med dem också! Toyota 4runner är den medelstora SUV med minst problem. Faktum är att de flesta Toyota-fordon tenderar att ha väldigt få problem, till den punkt där de ofta dominerar de mest pålitliga fordonslistorna. Kia Telluride och Lexus RX Crossover har också väldigt få problem. Nu har du en grundläggande översikt över några av de bästa mellanstora SUV-modellerna, men det finns många faktorer som påverkar detta beslut. Vi måste nu utforska vad som gör just dessa medelstora stadsjeepar bättre än andra, och kanske kommer vi till och med att utforska några andra sätt att se på problemet.

Varför är Toyota 4Runner så pålitlig

Toyota är historiskt sett ett mycket pålitligt märke och 4Runner är inget undantag. Faktum är att 4Runners vanligaste problem alla är rostrelaterade, vilket innebär att problem med saker som motorn eller transmissionen är otroligt ovanliga, även för mycket gamla modeller. Naturligtvis skulle vi kunna fortsätta lista Toyotas stadsjeepar för sidor och sidor och de skulle alla höra hemma i den här diskussionen. Mycket få av dem har uppenbara problem som går långt tillbaka i det förflutna. Toyota har gjort ett bra jobb med att bygga upp ett rykte för tillförlitlighet eftersom de konsekvent håller det löftet. Lexus GX-serien är också känd för att vara mycket pålitlig. Även om den verkligen inte har 4Runner-beat, kan de flesta Lexus GX: er nå tvåhundra tusen mil lätt om de är väl underhållna. Även om de ibland har små problem, tenderar dessa inte att vara särskilt allvarliga, och den genomsnittliga underhållskostnaden för ett års drift är bara lite över $700.

Så det är ett fint, pålitligt fordon som håller länge. Om du gillar Lexus stadsjeepar är det förmodligen den här du ska skaffa! Kia Telluride är definitivt en pålitlig bil. Den har också imponerat på många människor, trots att den är ny på scenen. Även jämfört med längre serier är Telluride både pålitlig och rolig att köra. Det är faktiskt lite förvånande hur coolt det här fordonet är. Den har en snygg och unik design, den hanterar riktigt bra, den är rymlig, den får ganska bra körsträcka och än så länge verkar den vara anmärkningsvärt hållbar. Detta fordon har nästan inga klagomål på nätet, vilket förmodligen är en kombination av fordonets nyhet och dess goda mottagning. Vi kommer att se om Kia Telluride fortsätter att vara pålitlig under de kommande åren, men för närvarande hör den definitivt hemma på din radar om du letar efter en ny SUV som förmodligen kommer att hålla ganska länge. Mätning av antalet problem med varje mellanstor SUV 149464616 l 1024×683 1 Vilken mellanstor SUV har minst problem? (7 pålitliga alternativ) Naturligtvis kommer du att notera att vi ännu inte har pratat om hur många problem dessa fordon har.

och i en artikel som frågar vilken mellanstor SUV som har minst problem, verkar det förmodligen vara lite av ett förbiseende. Anledningen till detta är att det kan vara mycket svårt att urskilja antalet problem som en bil kan ha baserat på den information som finns tillgänglig online. Låt oss titta på ett par exempel som visar varför onlinesiffrorna kan vara vilseledande.Vi använde carcomplaints.com för att hitta vilka fordon som hade flest klagomål om dem, och för många fordon var antalet angivna vettigt. Det var vanligtvis i linje med konsensus om deras tillförlitlighet. 4Runner. GX Crossover och Telluride hade alla ett ganska lågt antal klagomål med tanke på hur lång tid sedan de först introducerades. Detta kombinerades med professionella åsikter som sa att de var tillförlitliga (klagomålssiffrorna var 452, 51 respektive 7.) GLE hade dock ungefär åtta klagomål på webbplatsen för alla dess olika modeller. Det här kan se ut som att GLE borde vara ett extremt pålitligt fordon, men så är faktiskt inte fallet. GLE har en tillförlitlighet under genomsnittet och har faktiskt en hel del vanliga problem.

Den mest sannolika anledningen till att GLE bara har ett fåtal klagomål på carcomplaints.com är att problemen den har är av en karaktär som gör att folk osannolikt kommer att rapportera dem. Det är också möjligt att personerna som köper Mercedes-Benz GLEs inte är sådana som sannolikt kommer att skriva på onlineforum, eller att det inte är lika många som köpt dessa fordon. För GLE tror jag att den sista möjligheten är den mest troliga. Mercedes-Benz är ökänt dyra, och den här som var opålitlig gjorde det förmodligen oattraktivt för köpare, vilket ledde till att de valde ett bättre fordon som var billigare och mer hållbart. Även om det finns andra tjänster som spårar antalet problem som uppstår med ett visst fordon online, tenderar de alla att ha samma typ av partiskhet, vilket är känt som urvalsbias.

Urvalsbias hänvisar till en uppsättning data som är partisk eftersom den inte är riktigt slumpmässig, i thi viktigt att ta din forskning från så många källor som möjligt när du försöker ta reda på vilken mellanstor SUV du ska köpa. Du kommer inte att få hela historien från en artikel eller en sida med klagomål. Titta på flera webbsidor innan du fattar beslutet och se om du kan prata med någon du känner som har den bilmodell du funderar på att köpa. Naturligtvis måste du också ta hänsyn till din egen smak, vilket ingen mängd forskning någonsin skulle kunna hjälpa dig att räkna ut. Att välja en bil är lika mycket ett personligt beslut som det är ett praktiskt beslut, och ingen mängd data skulle någonsin kunna ändra din egen personliga smak.

Hur man hittar tillförlitliga fordon

När du letar efter ett pålitligt fordon är det viktigt att komma ihåg allt vi redan har pratat om i de två senaste avsnitten, plus några extra råd. Om du köper ny, titta på historiken för den specifika modellen du vill köpa, särskilt under de senaste åren. Om det har varit många återkallelser eller andra problem, kanske fundera på att skaffa något annat. Det är trevligt att tänka att företag som gör många misstag kan förändras, men vanligtvis drar de fötterna på saker som säkerhet tills deras händer tvingas. Ett fordon som återkallades förra året kommer sannolikt att bli återkallat även i år. Om modellen inte har så mycket av ett förflutet som Kia Telluride, titta på de andra fordonen som företaget tillverkar för att se om de är pålitliga.

Om de tillverkar många ganska pålitliga fordon som Toyota eller Kia, är det nya fordonet troligen också ganska pålitligt. Annars kanske det är bäst att leta någon annanstans, oavsett hur bra de externa recensionerna är. Om du köper ett begagnat fordon, titta på historiken för den modell du gillar. Detta kommer att ge dig en uppfattning om vilka år som är bäst för dig att köpa. Senare år tenderar att ha fler funktioner, medan äldre år tenderar att vara billigare. Kom ihåg att även om den initiala kostnaden för att köpa ett billigt år är lägre, kan det sluta kosta dig mer i reparationer längre fram.

Leave a Comment